Safari Enhancer oplossing voor MijnPostbank.nl ?

Hoi,

Met het kleine gratis tooltje Safari Enhancer kun je in Safari 1.2/1.3/2.0 o.a. een Debug-menu te voorschijn toveren. Eén van de functies onder dit Debug-menu is om Safari te laten gedragen als Internet Explorer.

Ik ben zelf geen klant bij de Postbank en kan het dus niet testen, maar misschien is dit een oplossing?

[img:46113ef923]http://www.steinfortschaap.nl/images/safari_enhancer.png[/img:46113ef923]

[img:46113ef923]http://www.steinfortschaap.nl/images/debug_menu.png[/img:46113ef923]

'k Ben benieuwd of het wat uithaalt…

Succes!

Nee, dit haalt niks uit. Die User Agent instelling is ook alleen van belang voor sites die erg simpel en dom geprogrammeerd zijn. Bij Safari en de Postbank zit het wat ingewikkelder inelkaar. De incompatibiliteit heeft te maken met de Java security module die door de Postbank gebruikt wordt. Blijkbaar wijkt de implementatie van Java in browsers op de Mac op een subtiele manier af van die op Linux en Windows, anders hadden we al lang een oplossing gezien.

Maar met FireFox/Mozilla en de Java Embedding Plugin is het op dit moment weer werkbaar, zoals in het artikel van Lucas op de voorpagina beschreven staat.

Voortaan even posten in één van de tientallen 'Postbank'-topics. Er zijn er al genoeg...

@Marcel: Oké!

vond het wel tof van je dat je aan ons postbankers denkt ;) maar nee, het helpt inderdaad niet. maar met die java security module van sourceforge kan ik met camino perfect mijnpostbanken :)

ik ga overigens wel op zoek naar een andere bank, ik heb er genoeg van en ik vind het stijlvoller om bij bijvoorbeeld fortis bank een rekening te hebben. ja okay… ik weet het dat slaat nergens op, maar het is weer 's wat anders na 15 jaar :stuck_out_tongue:

Ik zou dan voor ABN AMRO gaan... :P