Safari help

Hallo allemaal, probleempje met Safari, ik had de beta versie in gebruik, maar mijn vriendin heeft het per ongeluk??!! verwijderd. Geen probleem natuurlijk meteen nieuw downloaden, maaaarrr, ik krijg hem niet meer geopend! Hij geeft foutcode 39 en zegt dat safari wordt gebruikt door een andere taak Iemand een oplossing?

ff herstarten??

prefs weggooien?

Prullenbak leeg gemaakt? UNIX heeft de akelige gewoonte precies bij te houden waar bestanden heen "verhuizen". Daarom kan je onder OS X bijvoorbeeld ook een geopend bestand gewoon verplaatsen terwijl het open staat (probeer dat maar eens onder Windows!). Misschien verwijzen er nog zaken naar delen van de oude Safari in de waste-basket?

't Is maar een idee hoor…

Jeetje iRuben, wat beweegt daar bij Jou?

Ja tjee Ruben is dat die hee mooie nieuwe? Prullebak is leeg, dus da is het niet, prefs? nou moet je me even helpen ben een SWITCHER sinds half jaar dus nog leerende :? ( vraag me af waarom niet eerder geswitcht, maar nooooit te oud om te ....)

Uitloggen en herinloggen is meestal voldoende.

Nee helaas ook al geprobeert

Prullenmand legen met Option-toets ingedrukt?

Noppes :cry:

Control-Klik het bestand en vraag Toon info. Kijk of er een vinkje staat bij Beveiligd. Indien ja, moet je dit wegnemen.

Nog Noppes, maar ik zie dat als ik hem wil verwijderen dat dit niet kan omdat bestand in gebruik is, keb het gevoel dat prullebak op een of andere manier vast loopt!!?? :sealed:

[quote:5d77d63f72="iJan"]Jeetje iRuben, wat beweegt daar bij Jou?[/quote:5d77d63f72]

De nieuwe PowerBook. Zo zie ik 'm 's nachts in mijn dromen voorbij draaien! :slight_smile: Geript uit het filmpje van Apple. :wink:

wouter, installeer [url=http://macchampion.com/arbysoft/][b:2fda99286d]BatChmod[/b:2fda99286d][/url] en voer Forceer Ledig Prullenmand uit.