Safari v67

Safari build 67 is er,hoewel niet officieel. Met.... tabbar en autofill

h**p://fileavenue.net/index.php?q=safari+67&action=search1&ids=10

Wanneer je v67 op je mac zet en tracht op te starten zal deze crashen. reden is dat deze build alleen geschikt is voor de Engelse taal. Ctrl click op het safari icoontje, open talen en vink alle talen uit behalve Engels; V67 werkt nu goed.

kan et dat da nog nie helemaal op punt staat :oops:

tuurlijk...is nog altijd beta

Probeer nieuw window en tlukt nie :|

hier werkt alles normaal

thnx vor de tip bij mij crashtie ie ook steeds:(

zie mijn tweede item om crashen te voorkomen !!!

hij is echt te cool. Allemaal extra prefs ( en ik kick op instelingen) een nieuw knopje en og veel meer. mijn weekend kan niet meer stuk.

bij mij lukt da new window nu ook :) twas alleen bij de eerste keer da kik v67 draaide pijs ek voor de rest is et ook vrree wijs :D

Voor wie hem niet wil/kan installeren, maar wel wil kijken: [url=http://www.spymac.com/gallery/showphoto.php?photo=20908&papass=&sort=1&thecat=998]een screenshot[/url]

[u:e8daf5e343]Gerucht:[/u:e8daf5e343] Omdat nieuwe versies telkens meteen uitlekken schijnt Apple te stoppen met het verstrekken van developerseeds. Een deelnemende developer zou een mail van Apple daarover hebben ontvangen:

[quote:e8daf5e343]“Due to Safari 67 postings to the internet, we have closed the Safari Seed project. We know that the majority of you are not responsible for the leaks to the internet, and we sincerely appreciate your feedback, time and effort with this project.”[/quote:e8daf5e343]

:cry:

Nou ik ben blij te zien dat hier wel gewardeerd word als een link van zo'n safari leak word geplaats. ik heb het zelfde gedaan op OSX Hints en daar waren ze niet zo blij mee.

lees maar mee:
http://forums.macosxhints.com/showthread.php?s=&threadid=10432

[quote:84b5a20de2="June"]Nou ik ben blij te zien dat hier wel gewardeerd word als een link van zo'n safari leak word geplaats. ik heb het zelfde gedaan op OSX Hints en daar waren ze niet zo blij mee.[/quote:84b5a20de2]

Ik kan het in elk geval ZEER waarderen hoor! Hartstikke tof! :slight_smile: En als anderen er problemen mee hebben dan downloaden ze 'm toch gewoon NIET? :evil:

Ook ik kan het zeer waarderen.... ben alleen wel benieuwd wat Adriaan er van vindt.... :)

Fijn, ik had 'm zelfs een paar dagen eerder. :roll:

Zoals ik een keerder heb gezegd; het gaat hierover niet om betaalde sofware. Je doet naar mijn mening weinig mensen pijn door alvast een eerdere Safari beta te bekijken. De enige die in de problemen kan raken is jezelf, omdat de software misschien niet hoord te werken zoals het zou moeten werken.

Als er een link naar een Photoshop beta was geplaatst is dit natuurlijk een ander verhaal. Het is ook geen gratis software.

Ik vind dat Apple groot gelijk heeft om hiermee te stoppen. Al dat gegeil op nieuwe beta's, daar word je niet vrolijk van. Apple's goede naam kan er mee naar de maan gaan, omdat het nota bene om [b:1c6d375a1f]test[/b:1c6d375a1f]beta's gaat. Die zijn zelden stabiel natuurlijk. Helaas kunnen veel mensen zich niet beheersen om die toch op internet te gooien. En nu kunnen we dus voortaan langer wachten op nieuwe versies, omdat het testen langer gaat duren. Eigen schuld, dikke bult.

Ik heb m ook,bedankt. Hij crashte meteen en ik heb geprobeerd die andere talen uit te zetten,maar het vlakje waar dat moet blijft grijs en ik kan dan die vinkjes niet uitkrijgen.:evil: Staan mijn instellingen ergens verkeerd ?

Nou,het werkt hoor,moest m eerst even naar mijn buroblad kopieeren :D

[quote:6034b37006="Gijs"]Ik vind dat Apple groot gelijk heeft om hiermee te stoppen. Al dat gegeil op nieuwe beta's, daar word je niet vrolijk van. Apple's goede naam kan er mee naar de maan gaan, omdat het nota bene om [b:6034b37006]test[/b:6034b37006]beta's gaat. Die zijn zelden stabiel natuurlijk. Helaas kunnen veel mensen zich niet beheersen om die toch op internet te gooien. En nu kunnen we dus voortaan langer wachten op nieuwe versies, omdat het testen langer gaat duren. Eigen schuld, dikke bult.[/quote:6034b37006]

Je hebt hier echt wel gelijk in. Apple zou zelfs als je dit forum soms leest, geen beta’s meer moeten uitbrengen. Als je de bakken kritiek leest die de beta van Safari hier krijgt dan merk je dat de meesten niet blij zijn dat zij een beta mogen testen. Ze beschouwen het al onmiddelijk als een finished product en dat moet dan ineens meer kunnen dan alle browsers nu al tegelijk kunnen.