Safe picture locatie

Na de upgrade naar OSX10.3.9 en dus ook Safar 1.3 kan ik niet meer kiezen waar ik mijn te downloaden plaatjes wil hebben. De enige optie is die locatie die ik in preferences alds download locatie heb aangegeven. Vroeger kon ik zelf aangeven waar een bestand naar toe moest d.m.v. ctr-click en het bijbehorende contextueel menu.

Iemand anders hetzelfde probleem en misschien een oplossing?

Rien

Slepen naar de map waar je 'm in wilt hebben...

Tja, ff wachten met SpotLight boeit dat niet meer ... (t wordt wel een zooitje ook al kan je t allemaal nog terug vinden)

YO

Dus hoe slimmer de app's, zoals b.v. Spotlight, des te grotere puinhoop je ervan kunt maken. En als het dan een keertje onbruikbaar is, komt de ellende boven drijven...... Gewoon zelf blijven achiveren is naturulijk de verstandigste optie. Slepen dus.

Bedankt, slepen is natuurlijk een hele goeie, had ik zelf kunnen bedenken :) 'k vond het zo gemakkelijk om het via het contextueel menu te kunnen doen :x

Rien

helaas, slepen werkt ook niet meer. Wanneer ik probeer een afbeelding naar een map te slepen springt het plaatje gewoon terug en that's it.?????? :evil:

Naar het bureaublad slepen is geen probleem, en naar een mapje slepen werkt hier ook gewoon... :?

het werkt weer, het slepen bedoel ik. Ik had ergens ingestels dat al mijn andere applicaties gesloeten worden behalve de actieve en dat verhinderde het slepen. Blijft het "probleem" dat ik nog steeds niet in het contextueel menu kan kiezen waar ik mijn te downloaden afbeeldingen wil neer pleuren