Samsung zet Apple opnieuw in zijn hemd met gratis poetsdoekjes

Samsung steekt wel vaker de draak met Apple. Ook ditmaal is het raak. De inzet? De peperdure Apple poetsdoekjes.

https://www.onemorething.nl/2021/11/samsung-apple-poetsdoekje/

Dit topic dient als reactie-hub voor bovenstaand artikel. Via dit topic kun je op het artikel reageren. Je reactie wordt ook automatisch onder het artikel op de website getoond.

Kan wel zijn, maar ondertussen kan Apple ze niet snel genoeg aanslepen. Wie zet wie dan in z’n hemd…

Beetje het verhaal van de oplader die Apple als eerste niet meer meeleverde. Na wat zielige acties van Samsung hier over wisten ze niet hoe snel ze zelf moesten stoppen met het bijleveren van de oplader.

€25 voor een poetsdoekje is onverdedigbaar. Daar doen de eventuele verkoopcijfers niets aan af. Wat moet dan een pakje snotdoekjes wel niet doen volgens de opvattingen van Apple? Verpletterend achterlijk. Samsung heeft groot gelijk.

Zet Apple maar eens flink in het hemd Samsung !

En jij bent natuurlijk verplicht om dat doekje te kopen.

Ehm … gaat ie verder ?

Het wel of niet verplicht zijn van aanschaf, maakt de prijs niet minder bizar. Met €25 is het geen functioneel ding maar een statussymbool. Een poetsdoek als statussymbool is gewoon ridicuul. “You think of garbage … you think of Akeem”

Klopt, maar zo zit de wereld nu éénmaal in elkaar: €800 voor een paar Balenciaga’s, €2000 voor een jasje van Balmain en €25 voor een poetsdoekje van Apple. Geen idee waarom mensen hier een issue van maken, het is echt een verhaal van ‘wat de gek ervoor geeft’, niet wat de gek ervoor vraagt…

Neen, ik heb het cadeau gekregen :smiley:

Verontwaardiging over een poetsdoekje alom. Als je vindt dat er teveel voor wordt gevraagd dan koop je het toch gewoon niet. Enige tijd terug zag ik een scheerapparaat wat normaal rond € 180,- kost, aangeboden worden voor bijna € 900,- Heb de webshop wel een mail gestuurd met de vraag of het apparaat wellicht van goud was gemaakt. Geen antwoord terug gekregen natuurlijk. Het geeft alleen maar aan dat je gewoon goed om je heen moet kijken en goed moet opletten. En ja, zelfs voor een poetsdoekje.

Zo zijn er ook dezelfde reacties te lezen van mensen die vinden dat het niet uit te leggen is dat er samsung, apple of andere merken telefoons worden aangeboden van meer dan 1000,- . De mensen die het kopen zijn juist het onderwerp.