Schoon Scherm - Hoe krijg ik beter zicht

Ondanks "voorzichtigheid" zijn er toch wat vlekken op het scherm van mijn iBook gekomen. Hoe en waarmee kan ik het scherm het beste schoonmaken ? Wie heeft er tips ?

MF

ik gebruik Scotch screencleaner, een heel klein flesje dat waarschijnlijk 10 keer meer kost dan het waard is, maar er staat screen cleaner dus als het mijn scherm beschadigt kan Scotch mij een nieuwe kopen.

Maw in elke PC-shop staat wel zo'n rek met schoonmaakmiddelen.

Wat er mij eigenlijk aan doet denken dat ik eigenlijk beter een bedrijfje zou opstarten dat gespecialiseerd is in schoonmaakprodukten voor de Mac, drie keer zo duur maken als de PC-tegenhangers en in een mooi design-flesje stoppen. Let the cash flow !!!!  :p Ik heb dan ook de wel heel originele naam iClean bedacht voor dit product :wink:

Sorry....

De naam was leuk bedacht, maar iClean is al een programma !!!(van aladdin Systems)…

MF

het is misschien een beetje "vies" ;)  maar een beetje peeksel en een zachte doek werkt als een tierelier.

weet ik ook wie z'n tweedehandsmac(.nl) ik niet koop :p

Vergeet niet na het schoonmaken (met een speciaal daarvoor bestemd doekje, speeksel of wat je ervoor wilt gebruiken) het na te drogen met een zachte (schone ;-) ) doek. Kreeg tip ooit van een systeembeheerder. Of het echt zo is weet ik niet, maar als het te nat is schijnt t in te drogen in je beeldscherm? Mijn beeldscherm is iig mooi schoon! :D

gewoon water met een stofvrij doekje... never ever met chemi shit op je scherm......

gewoon vochtig doekje dus…

mk