ScrollPane met content in Flash MX

Ik ben nu bezig met een site voor mijn moeder die schilderes is, en wat ik wil doen is kleine previews van elk schilderij met daaronder de namen en afmetingen in een ScrollPane maken. Met flash dus. (en als je er op klikt dan naar de grote). Ik ben nog maar een weekje aan het werken met flash maar ik begrijp de basis wel (dit is de site tot nu toe, als alles klaar is gaat het naar een .nl domein: http://www.wepsite.net/semis/ , alleen de cv en home pagina doen het tot nu toe). Maar weet iemand hoe ik in zo'n ScrollPane een content kan plaatsen zoals bijvoorbeeld een .swf bestand? Ik heb Flash MX (niet 2004).

Alvast bedankt, Ad

Ik weet het niet zeker maar volgens mij ging het ongeveer zo: Je moet een tekstvak maken, en daar alles intypen enzo, daarna sleep je er een scrollbar in en klaar ben je.

Het moest inderdaad zo, geloof ook ik. Op de website van Macromedia wordt het wel ergens in een quicktime filmpje voorgedaan. Erg simpel eigenlijk, hoewel ietwat op een - vind ik dan - onlogische wijze, niet erg intuitief.

De scrollpane is wat anders dan de scrollbar component. Bovengenoemde werkwijze geldt wel voor de scrollbar. Een scrollpane kan tekst maar ook afbeeldingen bevatten... hoe je dat doet weet ik helaas niet. Misschien moet je ' seen kijkje nemen op [url=http://www.flashfocus.nl/]Flashfocus.[/url]