SCSCI <--> USB converter

Hallo,

Ik heb thuis nog een [i:f3a060d62f]AGFA Snapscan 1236s[/i:f3a060d62f] in de kast liggen die via SCSCI werkt. Helaas heeft mijn iMac niet zo’n aansluiting.

Bestaan er eigenlijk converters die van USB naar SCSI kunnen converteren ?

scsi naar fire wire bestaat naar usb niet

Ik gebruik wel eens een Adaptec USBXchange. Dat werkt prima alleen heb ik nog geen driver voor OS-X kunnen vinden. En dat is best jammer want het is een handig dingetje om je oude randapparatuur op je iMac te gebruiken. Maar het moeten opstarten in 9.2.2 motiveert het gebruik ervan niet echt vrees ik. :( Maar het is dus wel mogelijk :)

Las laatst in de Apple Discussions dat iemand probleemloos een Belkin SCSI naar USB adaptor gebruikte met OS 10.2. Zou inderdaad moeten kunnen dus.

Je bent op zoek naar dit apparaat: http://www.2ndwave.com/support.asp?ProductID=42 Maar er is nog geen driver die met 0SX werkt. Opstarten in 9 dus voor je aan de slag kunt.

[i:d29d693d88]Schhlijper[/i:d29d693d88]: Nog geen OSX driver ? Mwha, tis dat mijn SCSCI kaart op mijn windows bak met de IRQ's overhoop ligt met mijn geluidskaart, maar ik heb de tijd. Ik neem aan dat er vroeg of laat wel een driver voor OSX wordt ontwikkeld. In de tussentijd ligt die scanner er stofvrij bij.

Bedankt voor jullie reacties !

Nog een mogelijkheid (wat de hardware betreft, de drivers en gebruik met osX van heel wat van die oudere hardware, dat is een ander paar mouwen) :

http://www.homestead.co.uk/usbxchange.htm

http://www.scmmicro.com/connectivity/usbscsi.html

Nico

Dit is wat je zoekt:En werkt volgens de specs met osx 10.21

http://www.ratocsystems.com/english/products/subpages/u2scx.html