SE P910i en Memorystick duo

Ik heb een SE P910i, mooie telefoon, werkt uitstekend met m'n Mac. Nu ben ik al een tijdje op zoek naar een memorystick duo kaart van 1GB. Waar zijn deze te koop? Met 1 GB kan ik voldoende muziek op 'n telefoon zetten. Met de bijgeleverde koptelefoon heb je een volwaardige MP3 speler met een prima geluidje.

Anyway, iemand een idee?

de grootste MS Duo zit nog op 512 mb als ik het goed heb

Als je een 1 GB kaarjte wil heb je een Memory stick PRO nodig, en die wordt volgens mij alleen door de V00 ondersteund. Maar dat weet ik niet zeker..

ja maar in een P900 past alleen maar MS Duo

Precies. Ik vraag dit ook niet zo maar. Op de verpakking en in de gebruiksaanwijzing staat dat de P910i tot 1 GB ondersteunt. Vandaar nogmaals deze vraag. Waar kan ik zo'n kaartje kopen?

kijk hier maar eens staat het vast wel ergens op:

http://www.memorystick.com/en/index.html

Ard

[quote:83364256cc="solutions"]Precies. Ik vraag dit ook niet zo maar. Op de verpakking en in de gebruiksaanwijzing staat dat de P910i tot 1 GB ondersteunt. Vandaar nogmaals deze vraag. Waar kan ik zo'n kaartje kopen?[/quote:83364256cc] Je kan ook zelf even google'n eh :|

ik had deze zo te pakken, 1e hit

http://www.acesdirect.nl/

zoek daar op: duo 1gb

en hier:

http://discountoffice.nl/shop/artdetail/prd/SNY40009/

maar voor 345 euro zou ik toch mooi een iPod 20gb kopen, i.p.v een 1GB SE P910i te hebben.

Ik kan google'n, ik kan nog veel meer, maar kan jij wel lezen? Voor de laatste keer:

IK BEN OP ZOEK NAAR EEN MEMORYSTICK DUO VAN 1 GB.

Dus geen memorystick pro duo, memorystick duo pro, memorystick pro pro, memorystick duo duo of welk ander model dan ook. SE P910i werkt alleen met een memorystick duo. Pfff als je de vraag niet leest, reageer dan ook niet.
Sluit a.u.b. dit topic. Ik schiet hier weinig mee op. Het heeft ook te weinig met Apple te maken. Sorry dat ik jullie heb lastig gevallen met deze ‘ingewikkelde kwestie’

als je dan toch alles weet/kunt...waarom vraag je het dan?

beetje meer respect voor mensen die je willen helpen kan wel zeker…

[quote:a786d99279] SE P910i werkt alleen met een memorystick duo.[/quote:a786d99279] Dat is juist maar, de 1GB versie is een Duo Pro. Ik ben bang dat hij in Nederland niet te krijgen is en dat je zal moeten importeren (en dat zal zelfs moeilijk worden).

[quote:a786d99279]Sluit a.u.b. dit topic. Ik schiet hier weinig mee op. Het heeft ook te weinig met Apple te maken. Sorry dat ik jullie heb lastig gevallen met deze ‘ingewikkelde kwestie’[/quote:a786d99279]
Ik vind dat je hier wel een beetje te ver gaat. De mensen proberen jouw te helpen.

sorry.. volgens mij is het er echt niet!

http://www.tweakers.net/pricewatch/cat/301

Het grote voordeel van de Memory stick PRO Duo is namelijk ook dat hij 1 GB kan. En dat kon niet met de MEmory Stick Duo…

De Memory Stick PRO Duo 1GB is net uit. Maar net als met zoveel in Nederland zal het wel een tijdje duren voordat het meer te verkrijgen is (en dat dan die prijs zakt). Het wordt tijd dat Samsung eens actief Memory Stick gaat ondersteunen, nu ze een overeenkomst hebben met Sony.

Overigens kan de P910 met zowel de MS Duo als de MS PRO Duo overweg. De P800 en P900 (en S700) hebben (softwarematige) beperkingen zodat ze alleen MS Duo t/m 128MB kunnen lezen/schrijven.

http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/935227///p910

op deze link is veel info te vinden over de p910. Je zou het hier eens na kunnen vragen.