SE t610 of p800

hallo

ik mag weer een nieuwe uitzoeken
en ga van de Nokia6310i
nu maar eens richting Sony Ericsson
in de hoop dat nu wel syncen tot de mogelijkheden behoort …

nu kan ik kiezen uit
de t610 (vind ik mooier dan de 630) en de p800 (de p900 is me te duur)
ze kosten me ongeveer evenveel …

welke zal ik doen?
behoort syncen inderdaad tot de mogelijkheden
of zitten er duidelijke nadelen aan één van beide (of beide) modellen?
graag hoor ik hier wat over

alvast bedankt …

Ik heb zelf de 610 en ben er erg tevreden mee. Vond de p800 te groot. Syncen van iCal en AddressBook via bluetooth gaat perfect. Een nadeel all day events in iCal worden niet goed gesyncd. Maar ja dan maar gewoon heel lange appointment maken. Verder kun je nog allerlei coole dingen doen met bluetooth zoals SMS, je fotos van je 610 plukken (kwaliteit is niet geweldig maar wel geinig), iTunes besturen etc. Ik vind de t610 echt een top telefoon!

Greets
Tristan

Heb gister een 630 opgehaald en had binnen een minuut al mijn adressen en afspraken in mijn mob en na 4 minuten mijn iTunes (en de rest) onder controle vanaf mijn mobiel.

goodluck

http://homepage.mac.com/jonassalling/Shareware/Clicker/

kijk hier ook even naar http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=16014&highlight=

Kijk voor de verandering eens naar die nieuwe van Samsung, de E700. Die sony ericsson heeft mijn vriendin ook, maar is trager met het bedienen v/d menu's. De samsung is supersnel en heeft een veel betere camera aan boord.

Ik ben nu in het bezit van een T610, maar heb hiervoor een P800 gehad. De P800 is wel een heel leuk speledingetje, maar was mij (zoals al gezegd is) te groot. Het is niet echt heel handig als mobiele telefoon. De T610 stop je zo in je broekzak. (En de ringtones klinken beter!) :-)