Series 4 met 4G

Ik wil eigenlijk een 4G versie bestellen omdat ik verwacht dat de eSim binnenkort ondersteund gaat worden in NL. Het is geen garantie dat een exemplaar uit Duitsland dan gaat werken maar het is de gok waard. Ik zie hier een mooie site om er eentje te bestellen:
https://www.megekko.nl/product/2270/1015433/Apple-Watch-Series-4-OLED-Cellulair-Zilver-GPS-smartwatch

Wel een lange levertijd. Iemand ervaringen met deze site?

Megekko is toch gewoon een van de vele typische elektronicawinkels in ons land. Daar hoef je geen problemen mee te verwachten. Ik heb er mijn SSD-schijf ooit gekocht, gewoon alles zoals verwacht.

 

Dit zijn van die typische winkels/winkeltjes die vooral vechten om de goedkoopste te zijn daar waar CoolBlue en Bol.com veel meer staan voor kwaliteit om de hele shop ervaring heen, maar daarom wel vaak een paar euro duurder zijn.

 

Megekko is een prima leverancier, erg veel besteld en nooit problemen mee gehad.

Ok thanks, ik ga de bestelling plaatsen en hou jullie op de hoogte

Je kunt er gerust van uitgaan dat de Apple Watch met 4G niet gaat werken totdat hij ook daadwerkelijk hier verkocht wordt. Het probleem is nl dat de e-sim bij een abonnement geactiveerd moet worden. Je hebt ook grote kans dat als jij nu een 4G watch koopt, die nooit gaat werken in NL, zelfs als de providers eindelijk gaan meedoen met de 4G watch verkopen.

Dat zou dan ook gelden voor iedereen met een Xs en Xr en dat vraag ik me af.

Hoe dan ook, de levertijd sprong vandaag van levering morgen naar mid januari dus deze poging is gestopt. Nu hopen dat ik snel het geld terug krijg :x

Waarvoor zou je een aluminium versie willen kopen met 4G wetende dat dit niet gaat werken in NL, koop dan gewoon een WiFi versie in NL ben je nog iets goedkoper ook.

a) omdat ik denk dat door de nieuwe iPhones met eSim de uitrol in NL op gang gaat komen. Ik zie niet in waarom je dit dan niet alsnog kan afsluiten bij je provider.
b) je ook al aanbieders hebt voor eSim, andere partijen dus dat is wellicht ook nog een optie.
c) ik weer 4 jaar wil doen met die Apple Watch en ik niet kan wachten totdat NL instapt