Shuffle stand in iTunes 8

Hebben meer mensen last van het volgende: Als ik de shuffle functie gebruik voor een afspeelijst of m'n hele bibliotheek,dan wil iTunes nog wel eens uit één album blijven afspelen. Ik kan de logica even niet ontdekken om 'm toch te laten shuffelen. Iemand een idee?

Heb je misschien bij Controls -> Shuffle -> By Album aan staan?

Neen, gewoon bij nummers... Vaak moet ik een beetje switchen tussen afspeellijsten voordat hij de shuffle weer oppakt. Eigenlijk nooit een probleem mee gehad met voorgaande versies.

Elke keer dat je tijdens het afspelen van een lijst iets anders selecteert, gaat 'ie daarop verder. Erg irritant. Alle nummers, artiesten etc. selecteren en opnieuw shuffle helpt, maar zou niet op die manier moeten hoeven.

Heb dus net hetzelfde, ni leuk!! :?

hier ook enigszins last ervan, hij blijft niet perse binnen een artiest, maar wel in het genre. wel komt ie heel snel weer bij dezelfde artiest uit.

Ik heb Genius al uitgezet, want daar heb je ook geen fluit aan, imho., want het lijkt mij dat die roet in het eten gooit.

wat mij ook opviel is dat het in de voorkeuren niet meer mogelijk is om de mate van de shuffle aan te passen… :frowning:

ik hoop dat ze dat in een update snel gaan verhelpen…

Sowieso erg irritant dat we sinds versie 7.x nogal wat voorkeuren kwijt zijn.