Simpel dvd brand programma?

Hoi, heb hier 2 avi bestanden, en wil deze graag op een dvd branden zodat ik ze kan bekijken op mijn dvd speler. Ik heb het al geprobeert met iDvd maar dan zit er geen geluid bij.. iemand een idee?

Op Toast gooien. Branden. Klaar.

misschien helpt het om ze eerst te divxdoctoren http://www.3ivx.com/divxdoctor/

dan worden het mov’s en kan idvd er waarschijnlijk beter mee overweg, tenzij de avi’s op een exotische manier gecomprimeerd zijn

wat ik me afvroeg, is er een freeware programma dat iets gelijkaardigs doet als toast?

Ok, ik zal iets meer info geven. Ik heb een intel mac 17" met superdrive dus. Alleen ik heb een avi bestand gedownload maar in Quicktime laat hij geen geluid horen (in vlc wel) in iDvd in de preview ook niet.. weet iemand hoe ik dit kan fixen? bepaalde codecs ofzo?

En kan ik met toast ook gewoon dvd’s branden die ik op de tv kan zien? echte films dus?

//edit:
Ga eerst dat van Awi nu proberen

Wat nogal eens gebeurt (bij mij tenminste) is dat Quicktime geen geluid laat horen, maar gebrand op dvd in de huiskamer speler er wel gewoon geluid is.

En ja, Toast kan héél goed dvd’s malen voor ‘film’-gebruik. Ik doe niet anders.

Ik ga toast eens proberen

Op [url=http://lexilyn.be/videoconversies/page2/page2.html]deze[/url] site staat een heleboel uitleg over video conversies , branden en met welke al dan niet gratis software.

Ik heb eerst met DVD dokter een ac3 van de video gemaakt. Toen heb ik met een programma de ac3 in aan aiff geconvert Toen heb ik de audio uit de video verwijderd Toen heb ik de aiff aan de video geplakt Toen opgeslagen als een .mov

Mooi menutje gemaakt en nu issie aan het branden O.