"Simpel" tekst en Tekst Editor

Ik snap niet helemaal waarom tekst editor in OS X en simpeltekst in OS 9 niet met elkaar kunnen communiceren. Zo moeilijk moet dat toch niet zijn?

teksteditor gebruikt [url=http://www.biblioscape.com/rtf15_spec.htm#Heading1]RTF[/url] (Rich Text Format) om de tekst op te maken en simpletext gebruikt gewoon "platte" tekst. Als je een tekst editor document wil laten openen in simpletext dan moet in teksteditor in het menu naar "Opmaak" gaan en dan "Converteer naar platte tekst" kiezen.

Dennis.

Of in de map /Developer/Applications/Extras kijken, als je dat tenminste gedownload en/of geinstalleerd hebt. Daarin staat een OsX versie van Simpeltext...

[quote:38efb4ef8b="Dennis Bijl"]teksteditor gebruikt [url=http://www.biblioscape.com/rtf15_spec.htm#Heading1]RTF[/url] (Rich Text Format) om de tekst op te maken en simpletext gebruikt gewoon "platte" tekst. Als je een tekst editor document wil laten openen in simpletext dan moet in teksteditor in het menu naar "Opmaak" gaan en dan "Converteer naar platte tekst" kiezen.

Dennis.[/quote:38efb4ef8b]

Bedankt ik zal het proberen, is Developer gratis te downloaden?

Ja, de developer tools zijn gratis te downloaden. Maar om je 't makkelijker te maken heb ik SimpelText voor OS X voor je ingepakt en op mijn iDisk gezet.

Download hier.

[quote:1c884767ad="Adriaan Mol"]Ja, de developer tools zijn gratis te downloaden. Maar om je 't makkelijker te maken heb ik SimpelText voor OS X voor je ingepakt en op mijn iDisk gezet.

Download hier.[/quote:1c884767ad]

Mag ik u danken? :lol:

[quote:0c67adb641="Adriaan Mol"]Ja, de developer tools zijn gratis te downloaden. Maar om je 't makkelijker te maken heb ik SimpelText voor OS X voor je ingepakt en op mijn iDisk gezet.

Download hier.[/quote:0c67adb641]

En ook hartstikke bedankt, het kan dus wel simpel.