Simpel vraagje over mijn toekomstige iMac

Goeiemorgen! (eerste post, geweldig forum voor een toekomstig overstapper trouwens ^-^)

Ik zit dus te wachten op een telefoontje van de iFactory R’dam dat mijn gloednieuwe 27" iMac met iPod touch en Bose speakers op te halen zijn, maar ik heb nog even een kort vraagje waar ik in de winkel geen duidelijk antwoord op kon krijgen;

“Kan ik programma’s downloaden op een Mac?”
Mocht deze vraag niet gepast zijn, verwijder hem gerust, ik zou niet weten waar ik hem anders zou moeten stellen.

Ik ben een fanatiek gebruiker van uTorrent waarmee ik programma’s als Photoshop, Sony Vegas en 3d Max download om er later mijn video’s en foto’s mee te bewerken. Ik ben niét op zoek naar vervangende programma’s van Mac zelf, maar ik wil echt dezelfde gebruiken die ik nu een beetje onder de knie heb via m’n Sony Vaio.
Wel heb ik begrepen dat muziek en films nog steeds makkelijk te downloaden zijn (alleen eigen gebruik trouwens, geen handeltje oid ;)) want ik ben toch wel benieuwd wat die 1080p films doen op m’n nieuwe 27" : - )

Bedankt voor het lezen en hopelijk geen flameposts maar een serieus antwoord

groetjes,
-Tohsmuc

Goedemorgen, en welkom op het geweldige forum..

Sticky hierover: http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?p=1411228#1411228

Denk dat de discussie zo weer losbarst over ‘illegaal’ downloaden… Maar dan ben ik er toch maar mooi voor aan.
Succes met je Mac alvast.

Over de programma's zelf mag gewoon geouwehoerd worden, over hoe je aan illegale software of beschermd materiaal komt dan weer niet.

Maar inderdaad, deze vraag wordt in het sticky uitgebreid beantwoord. Daarnaast zijn er nog andere topics die deze vraag beantwoorden (zie de lijst in het sticky).