SIMS 3 uitbreidingspakket

Hallo allemaal, ik heb de sims 3 al een tijdje.
Maar heb sinds vandaag de Sims 3 levensweg (generations) gedownload.
Nu wilt mijn broertje hem ook spelen op zijn computer bij mijn moeder, dit is ook een Mac.
Ik heb op google gezocht naar een crack zodat hij hem zonder cd kan spelen, en wij niet steeds de cd moeten omwisselen.
Ik word er niet zo wegwijs uit, mijn vraag is nu. Kan je op de mac ook een spel spelen zonder de cd van de sims?

Ik begrijp het niet goed? Je zegt dat je het gedownload hebt maar je wilt weten of je het spel op een andere computer kan spelen zonder cd? Als je hem download heb je toch sowieso geen cd? Ik weet allesinds dat het niet mogelijk is om het spel te spelen zonder cd. Wat je altijd kunt proberen is natuurlijk het installeerprogramma kopieren op een usb stick en hem te plakken op de computer bij je moeder. Hoewel ik betwijfel of dat zal werken.

[quote=Gaffel url=http://www.onemorething.nl/community/topic/sims-3-uitbreidingspakket#post-2503776 time=1356287913]Als je hem download heb je toch sowieso geen cd?[/quote]

TS heeft de uitbreiding Levensweg gedownload. Deze heeft waarschijnlijk ook nog steeds gewoon de originele CD nodig die TS al "een tijdje" heeft.

Volgens mij is het niet toegestaan hier om cracks en patches te vragen om beveiligingen van software te omzeilen. De voorwaarden van de fabrikant stellen dat maar 1 persoon de software mag gebruiken, niet 2 tegelijk.

Maar ik maak zelf ook altijd kopieën van mijn software omdat ik bang ben de originele CD/DVD te beschadigen. Tot nu toe ben ik nog maar één CD tegen gekomen die zich niet liet kopiëren en dat was Traktor DJ met een paar vreemde bobbeltjes op de CD als beveiliging.

Antwoord op je vraag: Ja.
Aanvullend antwoord: Beter zoeken :wink:

[quote=Ruben url=http://www.onemorething.nl/community/topic/sims-3-uitbreidingspakket#post-2503875 time=1356323954]Maar ik maak zelf ook altijd kopieën van mijn software[/quote]
Je antwoord. ;)