[SITECHECK] Freshface menu

Aangezien ik wat reacties kreeg op de navigatie die ik www.freshface.be gebruikte heb ik deze wat aangepast en geanimeerd.

Alle items zitten in 1 xml file en zo wordt alles gegenereerd.
Er zijn geen motion tweens die eraan te pas komen.

Site: http://www.freshface.be

Erg netjes... :o

De knoppen zijn echt geweldig. Hoe heb je dat voor elkaar gekregen. Het 'enter' schermpje lijkt mij overbodig, vertraagt het geheel alleen maar. Verder is de grijs die je hebt gebruikt wel wat zwaar. Alles bij elkaar vind ik het er verzorgd uitzien.

mijn complimenten, wederom mooie dingen gedaan!

Vind je knoppen erg mooi, de rest trouwens ook, lekker strak allemaal

groeten, frans

een woord: Strak 8)

Wordt tijd dat ik flash aan de praat krijg :frowning:

Rrrrrreeespect!!!! Ook grappig, de bruin / grijze tint is de kleur van mijn bureaublad. :D

Na nog een tijd te experimenteren heb ik het menu minder zwaar gemaakt.

Erg mooi. Petje af. Strak gemaakt. :D :D

Fuck a duck.... 8) dat is vet!!! alleen de over balk laat het lettertype verdwijnen, is wel jammer. De rest super strak man!

een variatie op de building a tsunami navigatie die op flashkit staat en ik voor mijn project nieuwe media ga gebruiken. het ziet er mooi en strak uit, ik hoop dat mijn eindprodukt dat over 2 maanden ook kan zijn. keep up the works!

daan.

Bij web piclab werken de next en prev niet (1 uit 5)

:finderoud:

En bij mij werkt het wel ... raar.

hier ook niet :?

heb je al op de link geklikt? Het eerste deel dat je ziet is alleen een afbeelding, rechtsboven staat view, als je daarop klikt kom je bij piclab en die werkt bij mij ook gewoon....

:smiley:

[quote:4598a6bd3f="was frans"]heb je al op de link geklikt? Het eerste deel dat je ziet is alleen een afbeelding, rechtsboven staat view, als je daarop klikt kom je bij piclab en die werkt bij mij ook gewoon....

:D[/quote:4598a6bd3f]

hahahaha… inderdaad! Ik zat ook al als een idioot op de buttons te klikken… je krijgt de indruk dat het gaat om de foto’s. Maar ‘Piclab’ is niet alleen de foto’s maar meer het album… Je zal dus eerst even op ‘view’ moeten klikken om naar Piclab te gaan

Ik denk dat ik eens een nieuwe site voor freshface zal maken ;)

Met:

  • Preloader component (per item)
  • Animatie
  • Geluid

Vind de site erg erg strak uitzien (menu zeer gaaf!), maar vind de kleurstelling wel erg sober. Vooral bij 'freshface' zou ik me iets levendigers voorstellen. Misschien is het wel stoer een klein palet te maken met een paar kleuren, dat bezoekers zelf de basiskleur kunnen kiezen?