Sitecheck: Geitenboerderij 't Eikenhof

Voor een klant van me http://www.geitenboerderij-eikenhof.be/ . Wat vinden jullie ervan ?

Het is compleet database driven met een cms systeem dat de klant alles kan aanpassen.

Meeeeehhhhhh,.... :D Het werkt!

hou er niet van om op een index pagina te moeten scrollen naar benenden. zeker niet nu ik mijn hand heb gekneusd. misschien kan het gras wat korter waardoor je op de index pagina niet hoeft te scrollen. dat je op de andere paginas niet hoeft te scrollen vind ik niet erg, daar staat alle informatie die je wilt hebben.

daan.

Netjes. Ik vind alle text in bold alleen niet zo fraai en je moet voor 'geen plaatje beschikbaar' een geitenkop nemen ofzo. Dit leidt nogal af. Verder lekker snel met css...

Ik zou niet om ieder tekst vak een kader zetten.

Frisse look, maar graag de bodytekst niet in bold. Het gras mag van mij wel langer, geeft een fris uitelijk aan het geheel ;-) .

Ziet er lekker uit! Inderdaad een beetje bolderig. Als ik lees 'geen plaatje beschijkbaar' ga ik een plaatje missen.[quote:4d65e30096="konijn"] Het is compleet database driven met een cms systeem dat de klant alles kan aanpassen.[/quote:4d65e30096] Welke dan?

Zelf geschreven met php en MySql

Oke dan 8)

[quote:46d6226e44="konijn"]Zelf geschreven met php en MySql[/quote:46d6226e44]

Nou daar ben ik wel van onder de indruk. En dat meen ik.

:slight_smile:

Zo moeilijk is dat allemaal niet hoor :)

Moet je dan niet allemaal codes uit je hooft kennen en zo?

Dat wel, maar vaak gebruik je dezelfde code. Om gegevens in de database weg te schrijven, en op te halen. Om gegevens te verwijderen etc. Het lijk allemaal zeer sterk op elkaar.

Dat bedoel ik dus dat moet je maar kunnen.

Het grijze vlak onder de teksten vind ik wat saai. Juist de combinatie tussen het groene gras en de helblauwe lucht frist de site erg op. De grijze vlakken doen daar afbreuk aan. Misschien deze lichtblauw maken (let op de leesbaarheid!).

Verder is het een frisse site!