Sitecom ADSL HOme station (isdn ethernet)

Sitecom ADSL Home station (isdn ethernet)

Kan je die ook op mac os x 10.3 aan de pruttel krijgen.
Heeft iemand daar ervaring mee ?

Thanks :finderoud:

Heb de PSTN-versie (gewone telefoonlijn). Werkt prima, kan alleen via de browser geconfigureerd worden en dan moet je alle instellingen al hebben. Op de CD staan alle gegevens volgens Sitecom. Had hem binnen een half uur aan de praat.

ISDN versie op ethernet. welk ip nummer heeft de modem ?

:finderoud:

Bij mij geeft-ie 192.168.1.254.

Ja bedankt bij mij ook. Kun je misschien een kleine toelichting geven hoemet de mac het modem aan de praat hebt gekregen ? Want ik zie geen setup software voor de Mac wel voor de PC.

Dank :finderoud:

Zoals ik al zei staat volgens Sitecom de complete handleiding op de CD.

Je moet met je browser het modem benaderen (IP-adres ingeven), gebruikersnaam en wachtwoord staan in de handleiding op de CD (die ik zelf alweer kwijt ben), vervolgens in het modem alle mogelijke instellingen invoeren (die je van je provider zou moetren hebben) en saven in het flash-geheugen van het modem. Zodra dat gebeurd is kun je in de instellingen in het modem de WAN-status controleren (automatic reconnect is the word…). Als die verbonden is, kun je de browser afsluiten, in de Systeemvoorkeuren DHCP op automatisch zetten, en het modem zal dan een IP-adres toewijzen. Dan werkt-ie en kun je andere apparaten toevoegen, die krijgen hun IP ook allemaal direct automatisch.

Ok dankjewel dat is duidelijk,

Ik hoef dus geen drivers of te installen zoals op de PC ?

nog een vraagje het meest linker lampje hoort dat constant te knipperen ?

Dank nogmaals

:finderoud:

Klopt.... Heel irritant, maar wel normaal... Graag gedaan overigens.