sitx error 17540

Ik heb een bestand van iemand gekregen maar als ik die open dan gaat het helemaal goed tot ik als ie klaar is de error #17540 krijg. Weet iemand hoe ik hem alsnog kan openen? Het gaat hier om een sitx bestand.

[url=http://www.google.be/search?as_q=sitx+17540&num=100&hl=nl&newwindow=1&btnG=Google+zoeken&as_epq=&as_oq=&as_eq=&lr=&as_ft=i&as_filetype=&as_qdr=all&as_occt=any&as_dt=i&as_sitesearch=&as_rights=&safe=images]Google[/url]

[quote:ccdcdda152="Yaris"][url=http://www.google.be/search?as_q=sitx+17540&num=100&hl=nl&newwindow=1&btnG=Google+zoeken&as_epq=&as_oq=&as_eq=&lr=&as_ft=i&as_filetype=&as_qdr=all&as_occt=any&as_dt=i&as_sitesearch=&as_rights=&safe=images]Google[/url][/quote:ccdcdda152] Als je het antwoord wèl zou weten, vind ik je verwijzing naar google behoorlijk schoolmeesterachtig.

Beste Sedikit,

Ik weet niet of je het hebt gemerkt, maar mijn antwoord is een aanklikbare link waarmee je het antwoord op de vraag van iPod Jimmy onmiddellijk kunt vinden. Ik zou ook wel alles kunnen overschrijven wat ik daar zie staan, maar dat lijkt me vrij zinloos. We zijn hier toch om elkaar te helpen, nietwaar ? En maakt het enig verschil of ik help door een link te plaatsen of door een heleboel tekst in te tikken ?

Vriendelijke groeten

Yaris

Yaris! Mijn opmerking was in de voorwaardelijke wijs gesteld ( "Als"). Dus excuus!. Maar het fenomeen van belerend verwijzen naar b.v archief e.d. ,, hoewel men het antwoord wel weet, komt nog al eens voor. ik wil die discussie niet weer gaan voeren, er zijn al genoeg topics aan gewijd.Dus nogmaals sorry!

[quote:f1bfe2a860="Yaris"][url=http://www.google.be/search?as_q=sitx+17540&num=100&hl=nl&newwindow=1&btnG=Google+zoeken&as_epq=&as_oq=&as_eq=&lr=&as_ft=i&as_filetype=&as_qdr=all&as_occt=any&as_dt=i&as_sitesearch=&as_rights=&safe=images]Google[/url][/quote:f1bfe2a860] Daar heb ik al gezocht. Maar ik kon er niet echt het antwoord vinden wat ik wilde. Maar als jij iets kan vinden wat werkt hoor ik het graag ;)