slideshow branden

Hallo weet er iemand een programma waarin ik slideshows kan maken en achteraf branden met toast.Ik heb echter geen dvd-brander.Moet dus op cd kunnen branden. Thankx 8)

In iPhoto je foto's selecteren en exporteren als Quicktime movie?

Of met RapidWeaver. Dan kan je er een Flash diavoorstelling van maken.

of gewoon in Toast Video - Video CD kiezen. Bij Media je iPhoto diavoorstelling kiezen en branden maar. Doet het ook op een gewone DVD speler.

top dat het hier even kort uitgelegd wordt, maareh waar vind ik die 'media' waar je het over hebt? in Toast of in Iphoto. Sorry alvast als het heel erg dom is wat ik vraag Roos

[quote:033fdb45f2="juniper rose"]top dat het hier even kort uitgelegd wordt, maareh waar vind ik die 'media' waar je het over hebt? in Toast of in Iphoto. Sorry alvast als het heel erg dom is wat ik vraag Roos[/quote:033fdb45f2] Toast is de meest gebruikte software op de mac om CD's en DVD's mee te branden en vind je [url=http://www.roxio.com/en/products/toast/]hier[/url]. iPhoto maakt onderdeel uit van iLife (laatste versie is '06) en vind je [url=http://www.apple.com/nl/ilife/]hier[/url]. Geen van beide staan standaard op je mac (of je moet net een nieuwe imac hebben aangeschafd, dan krijg je er iLife bij...)

Toast Titanium 7: Als je kiest om een Video te branden kan in het linkerscherm boven kiezen voor Formats of Media. Kies eerst voor Video CD. Kies dan voor Media en kies voor Photos. Selecteer de gewenste diavoorstelling uit je iPhoto Bibliotheek en selecteer alle afbeeldingen (:apple: -a) en sleep ze in het rechtervenster.

Succes!

Nav je vraag hoe dat te doen, keek ik zojuist even in iPhoto en ben verbaasd hoe eenvoudig het eigenlijk is. Wanneer je een diavoorstelling selecteert, dan kies je vervolgens in het menu "deel" voor de optie "exporteer" en voila een quicktime filmpje wordt gemaakt. :)

bedankt iedereen.het blijft me verbazen hoe simpel osx is. Greetz 8)