Slot op Apple Cube

Sinds kort heb ik een Apple Cube G4 en bijbehorende Cinema 15" flat.

[img:ef1d2aeb53]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/55/PowerMac_Cube.jpg/800px-PowerMac_Cube.jpg[/img:ef1d2aeb53]

Nu wil ik deze graag in mn studio zetten, maar dan beide met een slot vast, zodat ze niet zomaar meegenomen kunnen worden.
Nu hebben mijn MBP en Alu Cinema allemaal van die lock-holes voor Kensington sloten, maar op de Cube en Plastic Cinema 15" kan ik die niet vinden?

Wat zijn nu mijn opties?

Ik geloof dat je de Kensington sloten ook op je scherm/computer kunt plakken, tenminste zo worden vaak desktop systemen beveiligd die geen Kensington proof gleufje hebben. Niet een charmante oplossing, maar wel effectief. Heb ff geen zin/tijd om te Google'n.

Succes, ook met je mooie set trouwens!

Als ik zo'n Cube weer zie,

Prachtig!

Met zo'n voedingsblok komen ze in ieder geval niet ver!

[quote:1532527c8a="Nick Nack"]Als ik zo'n Cube weer zie,

Prachtig![/quote:1532527c8a]
Second that. Prachtige opstelling zo (ook al is het op de grond :stuck_out_tongue: )

Please note, dit is niet mijn opstelling, maar ik heb dezelfde equipment.

Ben alleen nog op zoek naar die bolletjes speakers.

Hier staat ie op t bureau naast de 23" ACD en MBP!

[quote:37c0a9a0a6="iFredo"]Ik geloof dat je de Kensington sloten ook op je scherm/computer kunt plakken, [...][/quote:37c0a9a0a6]

Daar zit je denk ik niet op te wachten als je net een klassieker hebt gekocht… Er zit aan de onderkant van de cube een handvat waarmee je hem uit elkaar kunt halen als je erop drukt. Daarin zit een kensington-gleufje als ik me niet vergis.

Ik zou m zowiezo niet op de vloer laten staan.......... :(

Heb ooit ook zo’n beauty in mijn bezit gehad, man wat wordt ik toch altijd weer blij als ik zo’n Cube G4 zie !! :bigsmile: