sms-en met outlook

Onderstaande artikel stond in de telegraaf.

Heeft iemand enig idee of dit ook mogelijk is met imail?

SMS-jes versturen via Outlook

Van onze redactie

AMSTERDAM - Vanaf deze week is het mogelijk SMS-berichten te versturen vanuit Microsoft Outlook. Viva Technologies Nederland heeft hiertoe MailSMS ontwikkeld.

Met de MailSMS software kunt u vanachter uw pc uw contactpersonen niet alleen per e-mail maar ook via SMS bereiken. Handig voor het sturen van een kort bericht en het typt een stuk makkelijker dan met telefoontoetsen.

Met MailSMS is het mogelijk gebruik te maken van de mobiele telefoonnummers in het bestaande Outlook Adresboek. Bovendien kunnen heel simpel kopie├źn van e-mails per SMS verstuurd worden en kan het tijdstip aangegeven worden wanneer het bericht verzonden dienst te worden. De ontvangers van uw berichten kunnen direct per SMS antwoorden, aangezien het mobiele nummer van de verzender met ieder bericht meegezonden wordt.

MailSMS is beschikbaar voor Microsoft Outlook 2000/2002 en is eenvoudig te installeren. U kunt MailSMS gratis downloaden van de website van Viva Technologies www.vivatech.nl. MailSMS werkt in combinatie met ieder post- of prepaid abonnement van alle mobiele operators in Nederland.

Sorry maar dat gaat oevr Windows computer...

correct, maar ik was benieuwd of er ook een dergelijke mogelijkheid was/is voor de mac. :wink: