Snelle Quicktime vraag

Onder movieproperties heb je de optie "Enter in fullscreen when opened" en dit mee te bewaren. Aangezien ik alleen maar macs heb met QT pro geinstalleerd, zou ik graag willen weten wat er gebeurt als je zo'n film op een niet pro QT versie opent.

Wat denk je zelf?

Plaatst dat je meteen antwoord geeft.

Dan zal hij hem niet full screen weergeven en misschien
een medling geven dat je eerst Qt pro moet aanschaffen.

[quote:8a793615a7="LEXY"]Wat denk je zelf?[/quote:8a793615a7]

Ja, dat schiet lekker op, je lijkt m’n huisarts wel :mrgreen:

Lekkere huisarts heb je dan!!! Of bedoel je je psychiater...? Maarre het lijkt mij logisch dat op een niet pro versie van QT zo'n filmpje niet full screen opent.

Ik wilde het gewoon ff zeker weten voordat ik er 100 CD's met een filmpje met deze optie aan de deur uitgaan. Maar goed, niemand weet het zeker dus totnutoe.

Oke ik heb het even uitgetest en hij opent hem wel gewoon fullscreen. Ook zonder Quicktime pro maar je kan hem daarna niet meer verkleinen om vervolgens weer full screen te doen, dan moet je hem gewoon opnieuw openen. De als je hem zelf full-screen wilt doen de 2e keer geeft Qt een pop-up met de informatie dat je QT pro moet kopen.

Dank je wel Remon! Dat is een antwoord waar ik wat aan heb. :)

Aanvulling: Ik heb de optie uitgezet en deze gratis fullscreen players erbij gezet. Werken prima t/m Tiger en vanaf win95 t/m XP.

http://www.monkeybreadsoftware.de/Freeware/FullscreenMoviePlayer.shtml

Je kan op internet ook gewoon zoeken naar een manier om Qt pro te krijgen als je snapt wat ik bedoel :sealed:

En dan ? Verwacht je dat hij die crack op de CD brand zodat ook klanten zonder QT Pro die crack kunnen installeren ? Mooie manier om failliet te gaan.

Dat mag ie inderdaad niet doen, het blijft wel idioot dat zoiets niet mogelijk is in de standaard versie. :?

Ja daar gaat het mij vooral om de fullscreen functie moet gewoon standaard op de software zitten daar moet je niet eerst 30 euro voor neertellen vind ik een beetje jammer van apple.

Je betaald niet 30 euro voor de fullscreen optie, je betaald 30 euro voor alle functies van QuickTime Pro. Als je perse geen 30 euro wil dokken, maar wel fullscreen wil kijken gebruik je een gratis player zoals QTamateur.

Neuh, cracks mee-installeren is idd uit den boze. Daarbij komt nog dat je zeker een gemiddelde windoze gebruiker (80% v/d doelgroep) echt niet zover krijgt, het moet gewoon 'uit de doos" werken anders gooien ze het meteen aan de kant. Neemt niet weg dat ik met sommige meningen hierboven eens bent dat je met de gratis QT versie niet fulllscreen kunt afspelen. Niet dat Apple QT pro met alle functies "gratis" moet weggeven maar dat die fullscreen optie ontbreekt is kneuterig en strategisch ook niet slim vanuit het oogpunt om marktaandeel voor je mediaspeler te verwerven/te winnen, in mijn opinie.