software gezocht

Wie kent er een software programma, welke foto´s omzet naar een zogenaamd cartoon look alias Roy Lichtenstein. Natuurlijk is het feilloos te maken in Photoshop CS2, maar zooo veel werk en tijd kost dat. Maar wat nu als je een 60tig tal foto´s moet omtoveren. Een leuke megaopdracht, maar te duur in tijd. Wie oh wie kan mij helpen????

Nadat ik de [url=http://www.melissaclifton.com/tutorial-popart.html]tutorial[/url] heb gelezen vrees ik het ergste voor je... Maar je kunt natuurlijk een aantal handelingen altijd automatiseren.

Zo het niet kunnen met Comic life !!!!

Ja... Comic Life kan dat prima!

Ik heb een try out versie van comic life gedownload. Maar met dit programma kun je alleen wat tekstbalonnen en verschillende layouts van fotopagina´s maken.

Is er nu echt niets anders???

Er zitten ook filters in waarmee je plaatjes bepaalde effecten kunt geven.

In Freehand kun je dit erg makkelijk maken, door de halftoon-attribuut van vlakken, ik heb alleen geen idee hoe je dit naar een bitmap kunt omzetten. Het is echt gericht op postscript uitvoer. Het zal nooit echt Roy-Lichtenstein achtig worden met een filter. Juist het handmatig abstraheren maakt zijn werk zo sterk. En dat kan een computer (nog) niet.

Er zitten in Comic Life inderdaad hele leuke, simpel toe te passen, filters.

[quote:e4bd397ae6="Night"]Nadat ik de [url=http://www.melissaclifton.com/tutorial-popart.html]tutorial[/url] heb gelezen vrees ik het ergste voor je... Maar je kunt natuurlijk een aantal handelingen altijd automatiseren.[/quote:e4bd397ae6] handige site, ik ga een presentatie houden voor kunstgeschiedenis en je raadt het al het gaat over roy liechtenstein en de opdracht is om een 'kunstwerk' te maken in de stijl van je onderwerp. nu maar hopen dat ik iets lijkend kan krijgen.