Software gezocht

Yeets

Ik zoek het programma Photoshop CS voor Mac, maar aangezien ik niet té veel geld heb (studentenleefloon) kan ik geen €999 uitgeven voor het softwarepakket. Weet iemand waar ik er goedkoop aan kan geraken? Of verkoopt iemand het zijne?

Op Surfspot.nl kan je dergelijke software kopen voor niet al te veel geld, maar aangezien ik in België studeer is het voor mij dus onmogelijk om op die website te kopen. Is er een Nederlandse student bereid om voor mij bij Surfspot.nl photoshop cs aan te kopen? Alles word natuurlijk netjes terugbetaald.

Bedankt

Op de Duitse Ebay worden ongeregistreerde 6 of 7 pakketten nieuw in doos aangeboden voor bedragen tussen de 50 en 60 euro. Deze zijn meertalig, echter geen NL.

http://software.listings.ebay.de/Apple_W0QQfromZR4QQsacatZ3792QQsocmdZListingItemList

Koop bij bv Chipmunk een upgrade naar CS 2/9.0 voor 160 euro (ex. btw) en je bent voor zo’n 250 euro incl. BTW klaar. (Je mag dan nog van taal switchen dus als je perse NL wilt kan dat)

http://www.chipmunk.nl/software/Adobe.html

Als je fatsoenlijke berichten wilt, zet het dan niet in de Lounge maar in "Overige Software"

je bent student en hebt daarom recht op ene behoorlijke onderwijskorting....... Er is ergens een site waar je als student spotgoedkoop op een legale manier aan software kan komen... weet alleen niet meer waar. Is al eens ter sprake gekomen hier, zoek er eens naar.

[quote:07c35d5442="TonE"]Op de Duitse Ebay worden ongeregistreerde 6 of 7 pakketten nieuw in doos aangeboden voor bedragen tussen de 50 en 60 euro. Deze zijn meertalig, echter geen NL.

http://software.listings.ebay.de/Apple_W0QQfromZR4QQsacatZ3792QQsocmdZListingItemList

Koop bij bv Chipmunk een upgrade naar CS 2/9.0 voor 160 euro (ex. btw) en je bent voor zo’n 250 euro incl. BTW klaar. (Je mag dan nog van taal switchen dus als je perse NL wilt kan dat)

http://www.chipmunk.nl/software/Adobe.html[/quote:07c35d5442]

Hoe weet je eigenlijk welke taal die hebben? Kan ik een upgrade doen van versie 7.0 naar versie CS 9.0 zonder dat ik 8.0 koop?
Dit is mijn situatie: In juni koop ik mijn eerste mac, maar ben nu al de software aan het verzamelen (kwestie van kostenspreiding). Ik heb op eBay een Franstalige photoshop 2.5 zien staan, als ik nu de upgrade-versie van photoshop cs 2 erbijkoop, kan ik dan zonder problemen de 2.5 versie met de cs 2 upgrade-versie upgraden? Is dit dan hetzelfde met gewoon het kopen van de full cs 2 versie?
Bedankt

[quote:07c35d5442=“windowsinthewindow”]Als je fatsoenlijke berichten wilt, zet het dan niet in de Lounge maar in “Overige Software”[/quote:07c35d5442]

Ik dacht dat dit de geschikte plaats was aangezien ik niet echt een probleem heb met de software.
Sorry.

De upgrade voorwaarden op de Chipmunk site:

[quote:bb4a668e89]U kunt deze upgrade alleen installeren als u over een gebruiksrecht beschikt voor voor oudere versie van Adobe PhotoShop (de taal en de verise van de oude versie maakt niet uit, dat mag dus best een Franse 1.0 zijn…)[/quote:bb4a668e89]

Duidelijk genoeg dacht ik…

[quote:c04e9ffc71="TonE"]De upgrade voorwaarden op de Chipmunk site:

[quote:c04e9ffc71]U kunt deze upgrade alleen installeren als u over een gebruiksrecht beschikt voor voor oudere versie van Adobe PhotoShop (de taal en de verise van de oude versie maakt niet uit, dat mag dus best een Franse 1.0 zijn…)[/quote:c04e9ffc71]

Duidelijk genoeg dacht ik…[/quote:c04e9ffc71]

Bedankt!

Wanneer ik nu een oude photoshop koop en de upgrade versie cs 2, kan ik de volgende keer dan weer een upgradeversie kopen? Dus upgraden op een upgrade.

Heeft er iemand een oude photoshop over die ik kan overkopen? Of weet er iemand ergens een te koop staan?

Kan ik upgraden vanaf versie 5.5 (Duitstalig) naar CS2 (Nederlandstalig)?

[quote:a93fd0784b="Teh McWolfsen"]Kan ik upgraden vanaf versie 5.5 (Duitstalig) naar CS2 (Nederlandstalig)?[/quote:a93fd0784b]

Ja, en bij de volgende versie betaal je weer de “normale” upgradeprijs.

Ik heb aan een photoshop 4 versie kunnen geraken, zal die op tiger draaien en kan ik die upgraden met één enkele upgrade naar photoshop cs 2?

Groeten

Nee, PS draait vanaf vs 7 met OSX en nogmaals je kunt van iedere versie upgraden naar CS2, bv bij Chipmunk voor 160 euro. Zie: http://www.chipmunk.nl/software/Adobe.html

[quote:59ed8972ba="windowsinthewindow"]Als je fatsoenlijke berichten wilt, zet het dan niet in de Lounge maar in "Overige Software"[/quote:59ed8972ba]

Is wel een beetje waar. Een beetje genoeg om de boel te verkassen naar Overige Software.

Succes!

[quote:0b473f2574="TonE"]Nee, PS draait vanaf vs 7 met OSX en nogmaals je kunt van iedere versie upgraden naar CS2, bv bij Chipmunk voor 160 euro. Zie: http://www.chipmunk.nl/software/Adobe.html[/quote:0b473f2574]

Dit wil dus zeggen dat ik ps4 niet kan gebruiken met tiger? ik heb absoluut versie 7 nodig?

Ja, of anders alleen onder classic, maar dat wil je niet echt.

Ok,...

Heeft er iemand nog ergens een photoshop 7.0 te koop?