Software voor windows muizen

Ik heb sinds kort een iMac gekocht en wil graag gebruik maken van mijn goede oude windows muis omdat de trackpad voor videobewerking e.d. niet zo goed werkt. Het gaat hier om een Logitech G9X, er zijn geen drivers voor OSX, hier heb ik al naar gezocht. De muis werkt verder wel, maar het werkt gewoon net niet zeg maar. Heb ook al even lopen spelen met de sensitiviteit enzo, maar het blijft voelen alsof er een soort van vage acceleratie in zit waardoor ik gewoon niet lekker overweg kan met de muis.

Tips zijn welkom :)

Tips aangaande wat???

Hoe dit op te lossen?

De acceleratie op de Mac is nu eenmaal anders dan bij Windows, na een paar dagen ben je er aan gewend en heb je onder Windows een soortgelijk probleem. En als je er niet aan kan wennen, Google eens op "mac mouse acceleration".

Bekijk dit maar eens: http://apps.leftbee.net/SmoothCursor

Ik gebruik voor mijn Mad Catz R.A.T. muis naar volle tevredenheid [url=http://www.senlick.com/html/01.01.html]USB Overdrive[/url], daarmee zijn alle knoppen vrij toe te wijzen aan allerlei willekeurige OS X functies, toests-combinaties, enz. Wellicht werkt het ook goed met jouw muis. Je kunt een gratis test-versie downloaden.

[quote]De muis werkt verder wel, maar het werkt gewoon net niet zeg maar.[/quote]

Daar hebben we wat aan.