soort paint voor mac ?

ja, ik weet het...waarom paint als je photoshop, indesign, quark enz hebt ?

nou, ik wil graag een KLEIN programmatje waar je snel en makkelijk een tekeingetje kan maken…weten jullie of dit bestaat ?

laat maar, ik heb er uiteindelijk voor gekozen painter 7.0 t einstaleren...

in appleworks zit een dergelijke variant van paint

is dat die met die bomom je tekening te wissen, en als je gaat gummen dat je dan een leuk plaatje krijgt, ik heb het al lang niet meer gezien maar ik ken het nog van ongeveet 8 jaar gelled, en als dat het niet is we iemand of jhet nog bestaat, even herrineringeen op halen :P

[quote:10991e55a8="eiko"]is dat die met die bomom je tekening te wissen, en als je gaat gummen dat je dan een leuk plaatje krijgt, ik heb het al lang niet meer gezien maar ik ken het nog van ongeveet 8 jaar gelled, en als dat het niet is we iemand of jhet nog bestaat, even herrineringeen op halen :P[/quote:10991e55a8] Je bedoelt Kidspix.... wij hebben het..... :-D

ik moet maar eens op typ les denk ik, want dit lijkt nergens op :D

http://www.kidpix.com/

Je kan ook online tekenen in een Java appletje.

Kid Pix vond ik als klein mannetje echt lachen!
De eerste keer had ik het op mijn Amiga.
Ik zal eens kijken of ik het niet nog ergens op een cdtje heb voor de mac, volgens mij werd het nog vrij lang gratis bij een Apple gegeven.

[quote:2670961dac="eiko"]ik moet maar eens op typ les denk ik, want dit lijkt nergens op :D[/quote:2670961dac] Achhet valt nauwwwelijksop :sealed:

In 'developer tools' - 'applications' - 'extra' - zit een klein programma'tje 'sketch' waarmee je simpele tekeningetjes kan maken.

Gratis bij de developer tools indien je die geïnstalleerd hebt.

davedive

[url]http://www.apple.com/downloads/macosx/imaging_3d/palette.html[/url]

misschien is dit wel iets
en heet is freeware :slight_smile:

eja, thx !