Soortgelijke Spellen Mac

Hoi allemaal,

Ik heb een vraagje. Bestaan er soortgelijke spellen voor Theme Hospital en Rollercoaster Tycoon voor de mac? Spellen waarbij je een ziekenhuis of pretpark moet bouwen en onderhouden spreken me erg aan, Zoo Tycoon heb ik al helemaal zwart gespeeld. In Virtual PC draait Theme Hospital helemaal niet zo lekker dus ik durf het al sowieso niet aan RCT daarop te installeren. Ik weet niet of ze bestaan maar ik hoop het wel. Zo niet, zijn er manieren op contact op te nemen met bv. Aspyr of zoiets om een soort van ‘request’ te doen?

Theme park world dat is net zoiets als rollercoaster tycoon

Tropico is ook wel grappig als je van dit genre houd. persoonlijk ben ik er na 10 minuten op uitgekeken, doe mij maar warcraft III en age of mythology

SimCity 4/3000 mischien wat, moet je ook van alles onderhouden. Of het oude maar nog altijd steengoede Caesar 3 of Civilization 3, wat veel 3en, sorry ik dwaal af. En Theme park world is inderdaad een hele leuke en kan je op beurzen voor een spotprijsje kopen. Zie maar.

SimCity is goed te doen. Andere categorie, wel zo tijd rovend, Ghost Recon (tactische shooter, zeker voor het betere online werk)

[quote:23019c01e1="magic-with-mac"]http://www.runescpe.com/???[/quote:23019c01e1]

http://www.runescape.com/ bedoelde je zeker?

Passenger, dat is een onderschrift :wink: Zal moeite hebben gekost dat te quoten.

Bedankt voor de reacties, ik zal eens rondkijken naar theme park world. Niets met een ziekenhuis bouwen?

De Sims, Railroad tycoon 2 En als je beschikt over een spelcomputer of emulator: alle 'Harvest moon' spellen, Heel zoet en corny maar onmogelijk uit te zetten als je er aan begint.

Ik ken eigenlijk maar één Harvest Moon , namelijk die op een Snes draait. (eerlijk gezgd op een snes-emulator) Blijkbaar is dat een behoorlijk verslavend spel, gezien de reactie van mijn kinderen op dit spel. Drie dagen aan één stuk hebben ze he gespeeld.