SoundEdit vervanger

Hallo mac-o-maniacs, Onder OS9 was ik altijd een veel gebuiker van soundedit, om bv met mijn microfoontje een geluids effectje op te nemen en te bewerken voor After Effect of voor in Flash. Wav-jes, AIFF-jes, Quicktime movietjes, Mono, Stereo, was voor mijn trouwen SoundEdit allemaal geen probleem. Weet iemand een goede vervanger voor SoundEdit die op OSX draait?

Misschien heb je wat aan Cacophony?

Sound Studio of Amadeus II, deze lijken vwb interface/mogelijkheden het meest op het oude Soundedit imo. Let wel even op de import/export file formats ondersteuning, daar zit wat verschil in.

Peak van de firma Bias. Je kunt ook een USB audio interface van Digidesign kopen, krijg je een pro tools bundle erbij!

thanx guys.. Ik ga ze allemaal relax ff checken, en ik laat nog wel weten waar mijn voorkeur uiteindelijk naar uit zal gaan..

Allemaal leuke programma's

Maar geen multi kanalen :frowning:
Dat mis ik nog steeds.
Heb nog steeds de hoop op Adobe Audition (voorheen CoolEdit) voor de Mac.

Pro Tools is zo multi kanaals als het maar kan hoor - is samen met Logic het meest gebruikte programma in de serieuze muziekwereld overigens!!

[quote:cd1bea4f37="macanoid"]Pro Tools is zo multi kanaals als het maar kan hoor - is samen met Logic het meest gebruikte programma in de serieuze muziekwereld overigens!![/quote:cd1bea4f37]

Check :wink:

Deze was ik even vergeten :slight_smile: