Speakers

Ik ben van plan een nieuw setje speakers aan te schaffen ( Lees Monitoren) Ik heb een budget van Rond de 500 Euro! Ik gebruik nu JBL Speakertjes, en dat klinkt redelijk( ik weet dat het beter kan) Waar ze aan moeten voldoen: - Actief - Goede laag weergeving

Wie heeft tips ?

Alvast bedankt :slight_smile:

Ook studiomonitoren zijn in zekere zin smaak gebonden. Ik zou een betere muziekwinkel opzoeken waar meerdere merken opgesteld staan en gewoon vergelijken met je oren. Succes!

Is dat handig actief? - Je hebt bij iedere speaker een stopcontact nodig. - Wil je de speakers in de toekomst ook anders gebruiken of onderdeel maken van een 5.1 systeem dan is dat weer lastig (staan de versterkers in een receiver o.i.d. alleen maar te pre-outen en heb je speciale audiokabels nodig die weer duurder zijn dan speakerkabel).

Volgens mij is [url=http://www.bose.com/controller?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=nfb_companion5]dit[/url] wel een erg mooi setje..

ik heb [url=http://www.behringer.com/B2031A/index.cfm?lang=ENG]hier[/url] voor 439 euro prosessionele studio boxen van behringer gevonden. [img:acd6ebf51a]http://www.behringer.com/B2031A/B2031A_medium.jpg[/img:acd6ebf51a]

ik zou voor deze gaan: http://www.speakerlamp.com/

draadloos !!!

nog wel een 220V draadje noodzakelijk.

Tapco krijgt ook erg goede kritieken, evenals Alesis, Samsom, etc. Voor een lijstje recensies, kijk hier eens: [url]http://www.soundonsound.com/search?url=%2Fsearch&Section=7&Subject=42&Summary=Yes[/url]. Je kunt helaas de meest recente niet on-line inkijken zonder abonnement, maar alles ouder dan 6 maanden wel.

Zit Tannoy ook niet een beetje in die prijsklasse ?

Misschien ook de moeite om eens na te gaan.

Maar zoals eerder al gemeld, je moet eens wat spullen gaan beluisteren.
Ik heb zelf vooraleer een aankoop te doen veschillende monitors in demo gehad @ home. Dat was een luxe maar op die manier weet je alvast wat je koopt. Misschien vind je wel ergens een zaak die dat ook wil doen. Moet je eens naar informeren.

succes met je zoektocht !