Speedtouch 330 en OS 9.2?

En weer een vriend geswitcht! Nou ja, geswitcht, hij kreeg een ouwe iMac cadeau, met OS 9.2 en 32 MB RAM. Ik heb gezegd dat ie als de sodemieter geheugen moet kopen... Maar het ouwe tray loading beestje loopt stabiel op 9.2, liep stabiel op 9.2 totdat ik een Speedtouch 330 voor Wanadoo ADSL ging installeren. Als ik het bakkie na installatie en aansluiten opstart, blijft ie hangen na de opstart. Het bureaublad verschijnt en dan is het finito. Hij bevriest niet, maar niks werkt meer. Extensieconflict? En zo ja, welke extensie? Ik heb er al heel wat uitgezet, maar nog geen resultaat.

Ik heb ook een tijd met deze modem gewerkt onder OS 9.2.2. en zonder enig probleem. Heb je wel de juiste driver? Verwijder anders alles en installeer de nieuwe driver voor deze Speedtouch 330.

http://www.kpnadsl.nl/support/downloads-st330.html

Dat ruikt duidelijk naar een extensieconfict.

[quote:f2f656dd8d="awesomemac"]Ik heb ook een tijd met deze modem gewerkt onder OS 9.2.2. en zonder enig probleem. Heb je wel de juiste driver? Verwijder anders alles en installeer de nieuwe driver voor deze Speedtouch 330.

http://www.kpnadsl.nl/support/downloads-st330.html[/quote:f2f656dd8d]
Die heb ik geinstalleerd ja.
GVD, nou weet ik weer waarom ik niet meer met OS 9 werk. Nou kan ik waarschijnlijk detectiefje gaan spelen en de rotte appel (!) eruit proberen te vissen… FOK!

Zoals je zelf ook schreef, laat hem meer RAM kopen en Mac OS X draaien. Weg extentieconflicten!!