Speeltuin iconen vervangen

het zal wel aan mij liggen hoor, maar m'n dock begint steeds meer op een kleuterklas te lijken. Cyberduck, Transmit en nu Adium (goeie prog's overigens) spannen de kroon. En zo zijn er wel meer iconen die van mij vervangen mogen worden. Kan dat? en zo ja... hoe?

kijk eens naar het programma 'candybar' van panic

www.panic.com/candybar

hiermee kun je heel gemakkelijk iconen veranderen

suc6

Ja dat kan.

Icoontjes zoeken, kopieren, appeltje-i op het icoon dat je wilt vervangen, 1x op het voorvertoningicoontje klikken en plakken.
Icoontje weer in je dock slepen.

Klaar.

voor adium moet je even op de adium site onder extra's ofzo zoeken naar CUBE super adiom icoon die draaid als iemand wat zegt...

Ik gebruik Cyberduck bijna nooit maar ik heb 'm wel in mijn Dock staan vanwege het eendje... :D

Kijk eens naar [url=http://ranchero.com/tigerlaunch/]Tigerlaunch[/url] Daarmee zet je een icoontje in je menubalk waarmee je toegang hebt tot al je programma's. Ik vind het een uitkomst, want ik heb nu alleen nog de standaard programma's in mijn dock staan en de rest die ik niet altijd gebruik maar wel nodig heb in de lijst daar staan.

Oke sabine, Tigerlaunch is helemaal mijn ding (alhoewel ik er wel weer een Classic gevoel bij krijg).

Ja, zo heb ik het icoontje van LaCie Silverkeeper eraf gekieperd. Een van de lelijkste iconen die ik al heb gezien, past totaal niet bij Aqua (jagged edges).

Mooiste icoontje ooit: die van de Belastingdienst (IB 2004)

hahaha

[quote:7ffefefb2e="sabine"]Kijk eens naar [url=http://ranchero.com/tigerlaunch/]Tigerlaunch[/url] Daarmee zet je een icoontje in je menubalk waarmee je toegang hebt tot al je programma's. Ik vind het een uitkomst, want ik heb nu alleen nog de standaard programma's in mijn dock staan en de rest die ik niet altijd gebruik maar wel nodig heb in de lijst daar staan.[/quote:7ffefefb2e]

als je je programma’s rechtsonder in je dock sleept en je ctrl - klikt of rechtsklikt daarop krijg je toch net hetzelfde?

hoe krijg je de standaard iconen terug, als je ze op de manier van apple-I en dan bij weergave een ander icoontje ge-paste hebt? m.a.w waar staan die op mijn hd, de standaard os x iconen?

thx

G.

[quote:30715b3df4="sabine"]Kijk eens naar [url=http://ranchero.com/tigerlaunch/]Tigerlaunch[/url] Daarmee zet je een icoontje in je menubalk waarmee je toegang hebt tot al je programma's. Ik vind het een uitkomst, want ik heb nu alleen nog de standaard programma's in mijn dock staan en de rest die ik niet altijd gebruik maar wel nodig heb in de lijst daar staan.[/quote:30715b3df4] Dan vind ik "3D-Space VFS" toch stukken makkelijker en mooier!

[quote:7bf3f5095a="sabine"]Kijk eens naar [url=http://ranchero.com/tigerlaunch/]Tigerlaunch[/url] Daarmee zet je een icoontje in je menubalk waarmee je toegang hebt tot al je programma's. Ik vind het een uitkomst, want ik heb nu alleen nog de standaard programma's in mijn dock staan en de rest die ik niet altijd gebruik maar wel nodig heb in de lijst daar staan.[/quote:7bf3f5095a] Dan vind ik "3D-Space VFS" toch stukken makkelijker en mooier!