spelletjes?

Is het ook mogelijk om kleine simpele spellen op je ipod video te zetten? Hierbij bedoel ik een spel zoals pacman etc.

Als dit mogelijk is, hoe doe je dit dan??

met [url=http://ipodlinux.org/Main_Page]ipodlinux[/url]

er zitten wat spelletjes bij [url=http://ipodlinux.org/Main_Page]ipod linux[/url], mischien is dat iets voor je?

/edit: ahh, net te laat :stuck_out_tongue:

Dat zou kunnen maar hoe moet ik linux op mijn ipod instaleren? En ik had ook gehoord dat ipod en linux niet altijd goed samen gaat... Dus ik kan dit beter wel/niet doen?..

[quote:b9a5e4407c="bramstaal"]Dat zou kunnen maar hoe moet ik linux op mijn ipod instaleren? En ik had ook gehoord dat ipod en linux niet altijd goed samen gaat... Dus ik kan dit beter wel/niet doen?..[/quote:b9a5e4407c] Ik zou het niet doen. Vaker negatieve verhalen gelezen dan positieve over Linux op je iPod.

(ik wil niet weer een hele discussie :P) Ik heb er nog geen slechte ervaringen mee gehad (alleen dat het scherm ineens raar deed en dat ik niets meer kon doen, was op te lossen door hem gewoon opnieuw op te starten) en daar bestaan toch wel heel wat spelletjes voor.

maak een afweging, wat wil je met je iPod. Zonder problemen zeker weten datj e liedjes kan luisteren, video's en foto's bekijken en verder nog wat (nutteloze) applicaties.

Of je wilt het risico nemen en linux installeren. Volgens mij veel gedoe en je krijgt er weinig voor terug. Het is zeker het proberen waard als je erg graag een spelletje speelt of iets anders doet met je iPod (waar die niet voor bedoeld is).

[quote:dcdc3fc80d="Nikita"][quote:dcdc3fc80d="bramstaal"]Dat zou kunnen maar hoe moet ik linux op mijn ipod instaleren? En ik had ook gehoord dat ipod en linux niet altijd goed samen gaat... Dus ik kan dit beter wel/niet doen?..[/quote:dcdc3fc80d] Ik zou het niet doen. Vaker negatieve verhalen gelezen dan positieve over Linux op je iPod.[/quote:dcdc3fc80d]

Daar had ik nog niet van gehoort… In ieder geval ik heb geen problemen, en als je toch problemen ondervind installeer je de iPod updater opnieuw en klaar is kees.