Spotify als wekker

Beste programmeurs en programmerïnnen,

Ik gebruik Spotify steeds meer, zelf meer als mijn eigen iTunes bibliotheek. En ik gebruik mijn iMac altijd als muzikale wekker; dit doe ik met het programma [url=http://www.macupdate.com/app/mac/20597/alarm-clock]Alarm Clock[/url], maar die kan alleen mijn iTunes als bron gebruiken.
Dit is mijn idee: een Alarm Clock/een script/automator-programma/programma dat de computer wekt op een aangegeven tijdstip en een (shell/apple)script activeert dat Spotify aanslingert en meteen een liedje af begint te spelen uit een aangegeven afspeellijst.

Hoe kan ik dit realiseren (en dan vooral het laatste deel waar Spotify muziek moet gaan spelen) of bestaat er al zoiets?

There's an app for that:
http://www.pocket-lint.com/news/31786/spotify-gets-alarm-clock-application

Dank! :grin:

Nu nog even proberen!

Update: het werkt, maar alleen als je Spotify afsluit voordat je SpotifyAlarm gaat gebruiken, want anders gebeurt er niets.

Nou ja, die hoeft 's-nachts niet aan natuurlijk. :lol:

[quote=KarelWillem url=http://www.onemorething.nl/community/topic/spotify-als-wekker#post-2132573 time=1293899169]There\'s an app for that:

http://www.pocket-lint.com/news/31786/spotify-gets-alarm-clock-application[/quote]

Ah kijk,daar zocht ik ook naar. Bedankt Harry!:cool:

Hallo
ik heb de app gedownload, zodat ik een alarm heb dat mijn spotify liedjes afspeelt.
Maar wanneer ik het test, speelt hij mijn liedjes niet af in de plaats speelt hij een ander liedje af dat ik nog nooit gehoord heb.
Wat kan ik hieraan doen?