SpyMac %$#*^%^$$%%^!!!!!!!!!!!

Ik wist niet hoe ik het onderwerp anders moest noemen.

Ik heb sinds een paar maanden als mail SpyMac (mede op aanraden van mensen op dit forum). Ik was namelijk op zoek naar een gratis mail-account die ik zonder problemen in Mail kan gebruiken en toch ook web-based overal ter wereld kan benaderen.

Ik moet zeggen dat ik niet bijzonder tevreden ben over SpyMac. OK, ze hebben de laatste tijd iets aan de lay-out gedaan (ziet er op zich heel mooi uit). Maar ik heb echt heel vaak dat hij de mail (web-based) niet kan benaderen. Bovendien komen berichten naar SpyMac vaak niet aan (ik weet dat doordat ik zelf af en toe vanaf mijn werk iets daar naar toe stuur). En ik heb heel sterk het idee dat door mij gestuurde mails vaak ook niet hun bestemming bereiken.

Al met al ben ik eigenlijk zwaar ontevreden. Dan zou je zeggen; neem een ander adres. Maar ik heb mijn kennissen, vrienden, familie de laatste maanden al zo vaak een adreswijzging gestuurd en daar heb ik eigenlijk heel weinig zin meer in.

Ik ben benieuwd naar andere spymac-ervaringen (goede/slechte)…

Ik gebruik hun kalenderfunctie via iCal Maar 9 van de 10 keer is mijn online kalender onbereikbaar [img:4455547d19]http://www.forum.vt4.be/smileys/smiley30.gif[/img:4455547d19]

Ja, SpyMac is te snel gegroet en niet echt meer betrouwbaar. Ik zou als ik jouw was een Gmail account proberen te scoren. Gmail is razend snel en de webmail is puik in elkaar gezet.

Ja, ja gratis!

Wat had je gedacht, voor niets gaat de zon op en voor de rest moet je betalen.
Dus als je een betrouwbare mailaccount wil betaal er dan voor, er zijn alternatieven genoeg voor elk budget, dacht ik. 8)

Als ik heel eerlijk ben vind ik het niet van deze tijd dat je zou moeten betalen voor een mailadres. E-mail is nu wel de meest laagdrempelige digitale-snelweg-service die je kunt bieden.

Ik gebruik sinds kort Wheel van SpyMac en ik moet zeggen dat ik er niet ontevreden over ben. hoewel SpyMAc inderdaad een dubieuze reputatie heeft als het gaat om hun mailservice.

Het schijnt dat hun betaalde diensten op andere servers draaien en daarom wat betrouwbaarder zijn. Wheel heeft me $20 gekost (voor een jaar), Spymac Mail Pro kost geloof ik hetzelfde.
Niet echt een bedrag om heel erg wakker van te liggen, maar ik kan natuurlijk niet in jouw portemonnee kijken.

Ik vind sowieso dat als je echt een betrouwbare service wilt je beter een betaalde dienst kunt nemen. Zoveel kost dat niet meer tegenwoordig.

Als je het een gedoe vind om weer een nieuw emailadres te nemen zou je dus je huidige gratis account voor $19 dollar nog wat per jaar kunnen upgraden naar een Pro-account. Da’s 1,5 dollar per maand en dus ongeveer 1 drankje op een terras.

Mijn ervaring is in ieder geval dat de uptime en betrouwbaarheid van de pro-versie en wheel beduidend veel hoger liggen dan de gratis versie.

Ik gebruik gewoon een Hotmail account met de httpmail plugin: http://sourceforge.net/projects/httpmail-plugin in Mail Heb nog geen rare dingen ontdekt. Alleen moet je wel 1 keer per maand naar de webmail pagina gaan, anders verloopt je account.

Aangezien ik een super-grote afkeer had van (weer) een nieuw e-mailadres, ben ik dan toch maar overstag gegaan op aanraden van de meeste van jullie. Ik heb SpyMac MailPro aangevraagd.

Ik vond het overigens wel allemaal een beetje vreemd gaan; ik vulde mastercard gegevens in en drukte op OK en toen ging hij gewoon direct terug naar de homepage van SpyMac. Ik krijg geen bevsetigingsmail en kan ook nergens in mijn gebruikersgegevens zien dat ik nu MailPro gebruik. Het enige waardoor ik het weet is dat als ik het opnieuw wil aanvragen SpyMac aangeeft dat ik al MailPro gebruik. Ik vind de overgang wel erg geruisloos…

Heeft iemand ervaring met de overgang van gratis SpyMac naar MailPro? (bevestigingsmail, andere lay-out, sneller, stabieler?). Of gaat het altijd zo geruisloos. Vanochtend laadde de pagina van de webbased e-mail weer eens niet.

Ik zeg altijd maar: goedkoop is duurkoop. Klinkt lullig maar met een betaald email account bij een gewone provider heb je geen reclame, geen privacy problemen en ook veel minder kans dat het down gaat omdat er 8.000.000 mensen tegelijk proberen in te loggen.

Ik heb een Yahoo Emailaccountje uit de tijd dat het nog Rocketmail.com heette. Of is overgenomen door Yahoo, kan ook. Ik het begin gebruikte ik het voornamelijk om hier en daar op het net wat dingetjes aan te vragen en als Spam-vanger. Maar tegenwoordig gebruik ik het meer dan m'n Planet en Zonnet mailaccount.

Ik heb met Yahoo nooit problemen. Je hebt ook een aparte Spam Bulk-Mail folder waar 95% van de troep mooi in terecht komt.

De tijd dat ik voor een emailadres ga betalen is de tijd dat ik postzegels ga kopen weer.

[quote:ece3ccb1ff="roborob"]Ik gebruik gewoon een Hotmail account met de httpmail plugin: http://sourceforge.net/projects/httpmail-plugin in Mail Heb nog geen rare dingen ontdekt. Alleen moet je wel 1 keer per maand naar de webmail pagina gaan, anders verloopt je account.[/quote:ece3ccb1ff]

Volgens mij is dit niet zo. In de FAQ van de site van de maker van de plugin staat te lezen dat elke keer wanneer jij je mail ophaalt dit als een aanmelding wordt gezien.
Ik haal twee hotmail accounts binnen via deze plugin en ben al enkele maanden niet meer via Hotmail in die accounts geweest.

Voor Gmail is er inmiddels ook een plugin voor mail ‘Gmail for Mail’. Op versiontracker moet deze te vinden zijn.

Ik heb Wheel nu drie dagen geleden aangeschaft en ik krijg het niet voor elkaar om het te laten functioneren. Als ik in de systeemvoorkeuren op Wheeldrive klik en dan "enable WheelDrive" aanvink krijg ik steevast de melding "Unable to access online WheelDrive". Ik heb alles al een keer eraf gegooid en opnieuw geïnstallerd; volumebevoegdheden gerepareerd; twee dagen gewacht, maar niets werkt. Mijn account werkt wel; ik kan ook mail ophalen e.d. Heeft iemand ervaringen van soortgelijke strekking, of beter nog, een oplossing gevonden? Alvast bedankt voor de reacties. :|