Stoppen met synchroniseren van Google Drive-bestanden naar MacBook

Hoi!
Ik heb al mijn bestanden opgeslagen op Google Drive en ooit een synchronisatie gemaakt naar mijn MacBook. Vanwege te weinig opslag, wil ik die connectie nu verwijderen. Ik heb via het ‘Back-up en Synchronisatie’ programma alles geprobeerd (inclusief account ontkoppelen en het programma verwijderen), maar de bestanden staan nog steeds via ‘Gebruikers - Mijn Naam - Google Drive’ op m’n schijf. Wanneer ik in Finder kijk bij ‘Al mijn bestanden’, dan komen ook daar alle bestanden terug. Hoe kan ik deze synchronisatie stoppen?

Groet!

Door de Google Drive folder te verwijderen? ?

 

inloggen op je drive online en dan selective sync instellen

Wel een grappige controverse: een sync functie gaan gebruiken vanwege ruimtegebrek ?