streepjescode generator gezocht!

Ik ben op zoek naar een programma waar je streepjescode mee kunt genereren. Het is namelijk zo, een gast bij mij op school wil zo'n ding tussen nek en schouderbladen (perfecte plek) laten tatoeëren. Is ook humor als je bij de AH wilt weten wat je nou eigenlijk waard bent :D

Het programma waar ik het over heb was ergens rond de eerste helft van de jaren negentig in omloop. Welke mac-guru weet waar ik het over heb?

Ik weet wel dat er een font is die barcodes typt. Misschien heb je daar wat aan.

http://www.barcodeformac.com/

Dit moet hem zijn.

En zo niet,

www.versiontracker.com

Search “barcode”, kan je ze nog keizen ook… :wink:

thanx guys!

dit is em geworden:
[img:30f4a84ec0]http://www.folosa.com/uploads/data/media/39/barcode_vb.jpg[/img:30f4a84ec0]

hehe en waarom die? :D

geen idee, ik heb zomaar wat nummers ingevoerd. Het was als voorbeeld voor die guy. Maar hij zat misschien te denken aan een bestaande code. Leuk, maar dan loop je je hele leven bekend als de dubbelfris-man (of zo iets).

Een streepjescode-tatoo of een andere tatoo met klein priegelwerk blijft alleen maar een paar jaar echt mooi, weet die vriend dat? In de loop van de jaren wordt het allemaal wat vager en worden de lijntjes breder en kunnen elkaar gaan raken. Kleine letters en cijfers zijn na een paar jaar bijvoorbeeld niet te lezen en ik denk dat die streepjes ook niet echt mooi meer zijn na een tijdje.

Ik heb zelf een stippel-lijntje met een schaartje om m’n arm, maar dat schaartje heb ik wat groter moeten laten zetten omdat het anders zou vergroeien.

Wel een coole tatoo vind ik altijd, zo’n streepjescode ;]

thx, ik zal het hem vertellen

[quote:3205ad1f4f="Mirg"]Wel een coole tatoo vind ik altijd, zo'n streepjescode ;][/quote:3205ad1f4f]

Het is een bevestiging dat je je zelf als nummer ziet - product van de maatschappij - ipv een creatief, uniek, zelfstandig wezen… :oops:

Je kan een streepjes code gebaseert op jouw identity laten maken op [url=http://www.bravenewlogo.com/]BraveNewLogo.com[/url]. Misschien vind je 't interessant.

[quote:c8245f28bf="crazy ivan"]Het is een bevestiging dat je je zelf als nummer ziet - product van de maatschappij - ipv een creatief, uniek, zelfstandig wezen... :oops:[/quote:c8245f28bf]

Tsja wat denk jij? Tiz een pc-gebruiker :stuck_out_tongue: