StudioR@dioLEXY's PODCAST officieel!!!

[img:e67b482dd4]http://img.photobucket.com/albums/v455/StudioLEXY/srlcast.png[/img:e67b482dd4] [color=#5550bd:e67b482dd4]SRL's PODCAST staat nu ook officieel in iTunes podcast lijst en daar ben ik best wel een beetje @petrots op... Je kunt me vinden in de categorie 'international' en dan 'Dutch' natuurlijk. Abonneer allen want 'free'...[/color:e67b482dd4]

cool man proficiat :lol:

mooi

Downloading...

Gefeliciteerd! Ik sta de Apple lijst dus ik besta.....

[quote:e9ae35a400="Dorkiban"]Powebook 12"[/quote:e9ae35a400]

Je mist een rrrrrrrrrrrr. :slight_smile:

rrrrrrrrrrrrrrr?

wow dat is echt cool! Gefeliciteerd!

Leuk dat je er tussen staat... maar... eh... was de reden waarom de meeste podcasts bestaan uit het gesproken woord niet het probleem met de auteursrechten rond commerciele muziek?

Hoe regel jij dat?

Bestaat er een disclaimer of overeenkomst zodra je een podcast toe wil voegen aan de iTunes Music Store?

Bedankt voor je zorgen maar laat dat maar aan mij over ... :wink:

haha.

Geweldig!
Komen je oudere afleveringen er ook nog in?
Dan heb ik wat te luisteren in de vakantie.

ik zie je nergens tussen staan....

Nee serieus, ik ben echt benieuwd.

Ik wil zelf graag ook eens eigen ‘mixtapes’ podcasten - met daarin legale deuntjes uit eigen muziekcollectie - maar die mag ik natuurlijk helemaal niet openbaar maken via iTunes en een weblog.

Vandaar mijn vraag - heb jij hier een regeling voor getroffen of neem je het risico dat auteursrechthebbenden je ineens op de nek kunnen springen?

ben hem nu aan het luisteren :D ben benieuwd

@jps: [url=http://img100.imageshack.us/img100/9571/picture16rz.png][img:7a26f77542]http://img100.imageshack.us/img100/8030/picture18js.png[/img:7a26f77542][/url]

klik voor vergroting.

die staat er bij mij niet bij.... derboven en eronder die staan er wel,

ben echt niet aan et zeveren

dit is strange....

hoe maak ik weer een screen shot?

Uh ee ik moet je eerlijk bekennen, ik heb de overeenkomst niet doorgelezen. Maar eerlijk gezegd denk ik dat Apple de verantwoordelijkheid gewoon laat liggen bij de persoon achter de podcast, net zoals dat gaat bij andere providers. Ik heb trouwens wel kontakt gehad met de BUMA/STEMRA in het verleden maar de prijzen die zij berekenen staan niet in verhouding tot mijn bescheiden stationnetje met gemiddeld zo'n 25 luisteraars. Al gaat dat natuurlijk vanaf nu wel veranderen hihihi!!! Er is wel een lobby van internet stations bezig te onderhandelen met de BUMA. Als die prijzen enigszins redelijk worden gaat LEXY legaal en dan mogen jullie donateur worden... Tot die tijd hou ik me ooglappie op en mogen jullie een oogje dichtknijpen, maar oren open!!!

[quote:79743c00a0="jps"]hoe maak ik weer een screen shot?[/quote:79743c00a0] [option] [shift] 4 en slepen maar.