Stuffit deluxe 8.... heeelp!

Nadat ik een aantal sit bestandjes had gedownload met programma's viel het me al op dat ik deze na het uitpakken niet meer kon opstarten. Had er verder niet zo over nagedacht, zal wel een bugje zijn, maar nu hoorde ik dat Stuffit de programma's uitpakt, maar dat ze niet kunnen worden opgestart, omdat de rechten niet goed staan.

Ik gebruik Stuffit 8 Deluxe. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen? Heb geen oudere versie meer van Stuffit staan.

Hier heb ik nog nooit last van gehad, en ik draai stuffit deluxe 8 al een tijdje, misschien heb je het bestand niet volledig gedownload? Openen met stuffit zelf is beter dan uitpakken met behulp van het stuffit menu.

Het is inderdaad zo dat er wat problemen zijn met Stuffit 8 en .sit bestanden. Op de site van Aladdin wordt hier wat meer toelichting over gegeven.

http://www.aladdinsys.com/support/techsupport/qanda.php?id=534&sessionid=31628

dank je! dat was de oplossing, maar vind het wel erg irritant dat ik nu steeds die permissies moet wijzigen.. had beter het geld in mijn zak kunnen houden en met versie 7 moeten blijven werken ;( snif snif

De 8.01 update is nu beschikbaar. Hopelijk is het probleem nu helemaal opgelost.[img:1087849007]http://www.digikitten.com/playhousev2/files/GRAMAGEthe3rd/headbang.gif[/img:1087849007]

http://www.stuffit.com/mac/deluxe/updates.html

had hetzelfde probleem, dit is inderdaad met de 8.0.1 update opgelost.