SVCD formaat

Na uitgebreid zoeken in het forum ben ik er nog niet uitgekomen. Vandaar dat ik deze vraag nu toch hier stel , met het risico iets heel triviaals te vragen. Net als Hakan heb ik een map met files als: dvl-msma.r00 dvl-msma.r01 dvl-msma.r02 dvl-msma.r03.... ..... dvl-msma.r43 dvl-msma.r44 dvl-msma.r45 dvl-msma.rar dvl-msma.sfv Het betreft de film Fahrenheit-911 in SVCD formaat. Mijn vraag: Hoe brand ik van deze files een SVCD met behulp van Toast 6 Titanium?

Ik gebruik dit programma om vcd's te maken http://homepage.mac.com/johan/ Weet alleen niet of jouw bestanden ondersteunt worden. Het is freeware, dus je kunt het in ieder geval proberen.

dat doe je als volgt na het downloaden van waarschijnlijk je torrent open je je bijgevoegde rar file die zorgt er voor dat de hele zooi aan elkaar wordt geplakt en op je bureau blad komt te staan als mpg file

deze mpg file sleep je in toast die je hebt ingesteld op svcd en branden maar
succes

Ik gebruik UnRarX[url]http://unrarx.sourceforge.net/[/url] Het kan ook zijn dat je een bin en que file hebt. Dan kun je de 'que' file naartoe slepen

Inderdaad van Bittorrent. Dank voor je tip. Het werkt inderdaad zo. Je moet alleen even geduld hebben want Stuffit zegt dat het nog 5 seconden duurt en is dan nog een hele tijd bezig. Ik kreeg hierna een .bin en .cue file. Toast heeft onder Copy / Advanced de mogelijkheid om Bin/Cue files te kiezen en dat werkte. Dankjewel.