svcd naar iDVD?

Hallo,

Ik wil een fotopresentatie in het formaat van een vcd overzetten naar een mog te maken DVD met iDVD. Hoe en waarmee moet ik dan de vcd omzetten. Welke bestandsoorten kunnen gebruikt worden met iDVD?

Volgens mij is de inhoud van een VCD een MPEG-1 en die wordt standaard door Quicktime herkend en is dus direct bruikbaar.

het formaat is mpeg 2, wordt het dan ook als videobestand herkend en in iDVD ook??

Dan heb je dus een SVCD en geen VCD, maar goed. MPEG-2 wordt niet standaard ondersteund door Quicktime, dus dan kun je dit niet zonder meer binnenhalen. Je hebt de MPEG-2 playback codec nodig. Zit hier vast tussen: [url]http://www.ferrari-spotters.nl/Mac/[/url]

Ik heb die plugins geinstalleerd maar kan de svcd nog niet afspelen. wie heeft een goede plug in hier voor??

heb je hier misschien iets aan? [url]http://webpages.charter.net/ernsta/macvideo.html[/url]

zal er eens naar kijken, bedankt. Ik ben een film aan het maken met imovie en die wil ik branden op een dvd met idvd, daarbij wil ik die fotopresentatie zetten. Ik wil m dus kunnen inlezen en branden met idvd om een mooi geheel te krijgen. Ik denk dat dat wel moet lukken allen de vraag is hoe.

Ik heb dat ding van Unsound ook gedownload, maar die bevat volgens mij toch niet de MPEG 2 component. Dit is een betaalde plugin van Apple, dus misschien heeft ie m daarom niet ingesloten. Ik mag dit natuurlijk niet melden, maar met de applicatie met de groene limoen als icoon heb je hem zo.

altijd slecht geweest in raadsels :(