T-Mobile lanceert iGoogle belstatus-widget

T-Mobile heeft een belstatus-gadget gemaakt, die je op je persoonlijke iGoogle-pagina kunt opnemen. De belstatus-gadget geeft dezelfde informatie als op de belstatus-pagina van T-Mobile is te zien, maar zonder dat je steeds hoeft in te loggen. Je ziet hoeveel belminuten en sms-berichten er nog over zijn en hoeveel overige kosten er in rekening zullen worden gebracht. Om de belstatus-gadget te gebruiken moet je deze eerst activeren.

Log in op My T-Mobile en ga naar de speciale pagina over iGoogle Belstatus. Je kunt de belstatus later altijd deactiveren of opnieuw activeren. Vervolgens moet je op iGoogle de nieuwe gadget toevoegen. Om de gegevens te kunnen uitlezen zonder in te loggen wordt er een cookie op je computer geplaatst. Je kunt de iGoogle Belstatus daarom beter niet activeren op computers die door meerdere mensen worden gebruikt, zoals op je werk of op school.

Je kunt iGoogle (en dus ook de T-Mobile Google Gadget) uiteraard ook mobiel op je iPhone bekijken door gewoon naar http://www.google.com/ig te surfen.

Bron: iPhoneclub.nl

Als je de app niet via iGoogle wilt benaderen kun je gewoon op je iPhone de gadget activeren via de tmobile site en daarna surfen naar: https://www.t-mobile.nl/Gadgets/CallStatusGadget.aspx en er dan een webclip van maken :slight_smile:

Ik werkt nog altijd liever met widgets op het dashboard dan op iGoogle. Jammer dat die er niet is.

Fijn, op m'n iPhone geeft hij aan dat ik m niet geactiveerd heb, wat wel zo is.....

Bedankt, dat scheelt me weer wat dagelijkse klikjes naar t-mobile!

[quote:34c926a591="The JM"]Ik werkt nog altijd liever met widgets op het dashboard dan op iGoogle. Jammer dat die er niet is.[/quote:34c926a591] Kan je toch zelf maken via Safari... :roll:

[quote:06d774989d="Martijn Snels"][quote:06d774989d="The JM"]Ik werkt nog altijd liever met widgets op het dashboard dan op iGoogle. Jammer dat die er niet is.[/quote:06d774989d] Kan je toch zelf maken via Safari... :roll:[/quote:06d774989d]

Achja, tuurlijk. Ik vergeet dat steeds :stuck_out_tongue:

Thanks for the tip, nice dat scheelt dat gerommel op de iphone met inloggen op tmob.

Hoe pak je dat aan, een widget maken in Safari om je T-Mobile kosten op je iPhone te zien zonder telkens te moeten inloggen.?

[quote="Job Versloot"]Fijn, op m'n iPhone geeft hij aan dat ik m niet geactiveerd heb, wat wel zo is.....[/quote Je moet 'm ook nog een keer via de iPhone activeren

[quote:794dd8075d="AdvanDongen"]Hoe pak je dat aan, een widget maken in Safari om je T-Mobile kosten op je iPhone te zien zonder telkens te moeten inloggen.?[/quote:794dd8075d]

Lees mijn openingspost nog eens… Daar staat het in… In webclip van een webpagina maak je door op het + teken te klikken onder in je scherm en dan te kiezen voor “Zet in beginscherm”

Ik wacht op een iPhone App die mij snel een indicatie geeft van mijn belminuten :P

[quote:b618d4c054]Kan je toch zelf maken via Safari...[/quote:b618d4c054]

goed idee!!

klopt het overigens dat het niet mogelijk is deze webclip precies uit te snijden? Wanneer ik deze precies op de roze rand selecteer, verschijnt er een totaal andere vorm in het dashboard zonder daarin de widget.

[quote:9e2410dc64="Statenweg"]Ik wacht op een iPhone App die mij snel een indicatie geeft van mijn belminuten :P[/quote:9e2410dc64]

T-Mobile Belstatus-applicatie binnenkort in App Store

[i:9e2410dc64]bron: iPhoneclub.nl[/i:9e2410dc64]

[quote:b32004e07a="andries"][quote:b32004e07a]Kan je toch zelf maken via Safari...[/quote:b32004e07a]

goed idee!!

klopt het overigens dat het niet mogelijk is deze webclip precies uit te snijden? Wanneer ik deze precies op de roze rand selecteer, verschijnt er een totaal andere vorm in het dashboard zonder daarin de widget.[/quote:b32004e07a]

Om het op je Dashboard te plaatsen moet je ook deze link gebruiken:
https://www.t-mobile.nl/Gadgets/CallStatusGadget.aspx

super.. dat werkt!

[quote:bc09667faf="Speedooo"] [url=http://www.iphoneclub.nl/13244/t-mobile-belstatus-applicatie-binnenkort-in-app-store/]T-Mobile Belstatus-applicatie binnenkort in App Store[/url]

[i:bc09667faf]bron: iPhoneclub.nl[/i:bc09667faf][/quote:bc09667faf]

Even compleet offtopic maar wat briljant, (die link in die post naar) freemagenta.nl

Kan ik hieruit concluderen dat degene die al druk was geweest met een app voor t-mobile gewoon genegeerd wordt door t-mobile? (zie ook het iphoneblog) Of is dat zijn bedrijfje?

dit lijkt me een geweldige app, maar als ik probeer in te loggen op mijn iphone op de Tmob site schiet het inlog venster de hele tijd naar de andere kant van het beeld.

Zo irritant en ik ben al een half uur aan het proberen in te loggen…

[quote:ed6fb6441e="Job Versloot"]Fijn, op m'n iPhone geeft hij aan dat ik m niet geactiveerd heb, wat wel zo is.....[/quote:ed6fb6441e]

same thing here, waarom niet gewoon inloggen op my-tmobile( in de widget )

bij mij is het eindelijk gelukt, wat een relaxed appje, eindelijk ijn belgedrag een beetje makkelijk te controleren. (was namelijk altijd te lui om helemaal in te loggen e.d.)

vertel hoe heb je het gedaan??