Tabs in Safari

Weet niet of iemand al gezien had.....

http://www.thinksecret.com/news/safaritabbedbrowsing.html

't wordt steeds leuker :D

Wel grappig hoor, heb nu ook dat debug-menu aan staan.... maar ik zie er geen optie 'tabbed browsing' tussen staan....

Ze hebben het ook over de nieuwe versie en niet diegene die je nu kan downloaden. :wink:

Ach wat stom, daar had ik overheen gelezen :)

Download hem hier: [url]http://ruckalicious.com/misc/safari/v62.dmg[/url]

forms autocomplete! waar kun je dat activeren en waar worden de 'auto' in te vullen info vandaan gehaald?

Voer onderstaande regel in in Terminal (Safari mag niet aan staan). Dan verschijnt het Debug menu. Daar kun je 'Forms Autocomplete' en 'Tabbed Browsing' aanvinken. Waar hij de info vandaan haalt weet ik niet.

% defaults write com.apple.Safari IncludeDebugMenu 1

zover had ik het reeds voor elkaar. nu ben ik benieuwd waar je een 'form' in kan vullen en waar je die gegevens kan muteren. Ik vond dat bij IE wel handig. Goed dat het bij Safari nu moet kunnen. Alleen hoe?

Yes! Eindelijk wordt Safari een volwassen browser! :-) Nog FF en ik kan Chimera er helemaal vanaf gooien. Nu nog volledig Java ondersteuning en dat mik ik ook Internet Explorer weg! :mrgreen:

Ik denk dat de javaondersteuning in de officiële variant zit.

Ik hoop het echt, want ik schijt ervan om voor simpele dingen als een chatboxje op een forum weer Internet Explorer te moeten aanroepen. :evil:

Je kunt met een Java plugin een heel eind komen. Er zijn er minstens drie verschillende in omloop. Bij mij werkt Java als een trein in de laatste (geheime) Safari beta. Kijk maar eens bij de lijst van plugins (Help -> Installed Plugins) en zie of je een Java plugin hebt. Ook kan het helpen om bij ADC te registeren en de laatste 1.4.1 Java beta te installeren. Die kan je parallel met je huidige 1.3.1 installatie houden.

1 Sluit Safari

2 Vul dus deze regel in de terminal
defaults write com.apple.Safari IncludeDebugMenu 1

3 Open safari met ? ingedruk. dan opent de debug tab vanzelf in je menubalk. Zie geheel onderaan het venster; Tabbed browsing.

Greetz
Davis
Go to [b:405193ee37]macgroep[/b:405193ee37] in ichat

? = Appletje

Greetz
Davis

En voor degenen die willen weten hoe het eruit ziet, kijk even naar [url=http://www.spymac.com/gallery/data/536/6077safaritabs.jpg]deze screenshot[/url].

Ben er nu een uurtje mee aan het stoeien en het werkt prima. Vindt alleen dat de inaktieve tabs niet echt duidelijk zijn. Dat is in Chimera toch beter.

heeft er nog iemand die dmg want de site is offline :cry:

Kijk eens op bij Firest0rm :sealed:

iChat was ook wel handig. Maar heb terug de oude versie geinstalleert. Teveel bugs maar ziet er echt wel veelbelovend uit. Ziet er niet goed uit voor chimera (of hoe heet dat nu?)