Tekenen op stickies?

Howdy, zoek een programma of een hack om met mijn Intuos3 te kunnen tekenen op stickies. Bestaat er zoiets... of anders een programma dat lijkt op stickies en dat deze mogelijkheid wel ondersteunt? Heb me al redelijk suf gezocht, maar niks gevonden. :?

Ik vind Flysketch van http://flyingmeat.com heel ok.

[url=http://www.panic.com/desktastic]Desktastic[/url] of [url=http://www.radicalbreeze.com/deskdoodle/index.shtml]DeskDoodle[/url] is ook zoiets, maar dan direct op je achtergrond. Allebei wel betalend.

[quote:fabe439c47="moodjoo"][url=http://www.panic.com/desktastic]Desktastic[/url] of [url=http://www.radicalbreeze.com/deskdoodle/index.shtml]DeskDoodle[/url] is ook zoiets, maar dan direct op je achtergrond. Allebei wel betalend.[/quote:fabe439c47]

Betalen vind ik niet zo’n probleem, zolang de prijs maar redelijk is en het programma doet wat ik wil. Gisteren Acquisition betaald, $16,99… gebruik het redelijk vaak en is echt een mooi programma.

Oké, veel dank voor de info. Heb ze ff allemaal gedownd... nu testen welke het lekkerste werkt.

Anders heb je ook nog [url=http://pages.cpsc.ucalgary.ca/~greenj/skinnyboy/yInk/]yInk[/url].

[quote:4e6f6a0076="Zakske"]Howdy, zoek een programma of een hack om met mijn Intuos3 te kunnen tekenen op stickies. Bestaat er zoiets... of anders een programma dat lijkt op stickies en dat deze mogelijkheid wel ondersteunt? Heb me al redelijk suf gezocht, maar niks gevonden. :?[/quote:4e6f6a0076]

misschien een :sotp: maar
waar gebruik jij die tekentablet hoofdzakelijk voor
en met welk programma
zit er nl. sterk aan te denken om er 1 aan te schaffuh
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Tekenen op stickies... Mijn stickies zijn meestal best fragiel, als ik daar met een pen op zou tekenen sloop ik em waarschijnlijk alleen maar. Sorry, ik heb waarschijnlijk een ander stickie in m'n hoofd ;).

Dus even uit nieuwsgierigheid: wat is een sticky? Ik kan me er namelijk nu niet echt iets bij voorstellen.

Jochem

[quote:2b8c89dd44="XBL"]Tekenen op stickies... Mijn stickies zijn meestal best fragiel, als ik daar met een pen op zou tekenen sloop ik em waarschijnlijk alleen maar. Sorry, ik heb waarschijnlijk een ander stickie in m'n hoofd ;).

Dus even uit nieuwsgierigheid: wat is een sticky? Ik kan me er namelijk nu niet echt iets bij voorstellen.

Jochem[/quote:2b8c89dd44]

[img:2b8c89dd44]http://forum.macosx.nl/album_pic.php?pic_id=7630[/img:2b8c89dd44]

Zo zien die dingen er dus uit onder Tiger, in goed Nederlands heten ze volgens mij plaknotitie… of zo. Een soort virtuele Post-it memo dus.

@ Maclord. Ben nog wat aan het pielen met mijn tekentablet. Heb hem nog maar een paar dagen. Je krijgt er standaard Corel Painter Essentials bij… vind ik maar een matig programma qua interface, de mogelijkheden zijn wel oké. Heb een gratis testversie van Sketchbook Pro 2 lopen hier, en die rockt echt zwaar. Super qua interface en eenvoudigheid. Doet me denken aan de hoogtijdagen van Bryce… te lang geleden voor de meeste van jullie. :wink:

wat te denken van POSER ook een leuk programmatje.... maar dat scketchbook lijkt me ook een beter progje dan die shit die je er bij krijgt..................... ben nog steeds aan het twijfelen

Oké, check ik ook Poser een keer. Sketchbook Pro 2 is wel een beetje aan de prijs... :(