Terug naar oude versie Firefox

De nieuwe versie van Firefox zorgt voor problemen in het online programma dat mijn collega's en ik gebruiken. Omdat die problemen zich niet een twee drie gaan oplossen, wil ik terug naar de oude versie. Kan dat? Hoe? Alvast bedankt!

Beetje rondkijken op Mozilla.com...

http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-older.html

:wink:

Of niet geheel het antwoord op je vraag?

Nog geen 2 minuten Google werk:

Klik

Anders probeer Camino eens http://caminobrowser.org/

Ja, dat kan zonder problemen. Als je zelf niet nog een oudere versie hebt, kun je hem hier downloaden: http://www.oldapps.com/firefox.htm Je werkt waarschijnlijk met Panther. Dan is de beste versie de 2.0.0.16. Je pakt hem gewoon uit, zet hem in dezelfde folder als die welke je wilt weggooien. Op de vraag of je hem vervangen wilt(de oude) dan bevestig je dat met "ja"

Edit: Allemaal gelijktijdig gereageerd!

[quote:14b56524d6="Nana"]Kan dat? Hoe?[/quote:14b56524d6] Gewoon versie 3 hernoemen naar bijvoorbeeld "Firefox 3" en dan Firefox 2 installeren (zie hierboven), dan heb je de keuze welke je wilt. Je kunt ze alleen niet naast elkaar openen, want dan krijg je de melding: [quote:14b56524d6="Firefox"]Er is al een exemplaar van Firefox geopend. Er kan slechts één exemplaar van Firefox tegelijk geopend zijn.[/quote:14b56524d6]

Je kunt ook beide versies naast elkaar installeren maar niet tegelijk open hebben.

Geeft het mogelijkerwijs ook problemen met de voorkeuren?

Niet voor zover ik zo snel kon zien, maar ik gebruik gewoonlijk Safari als browser dus erg goed heb ik er niet naar gekeken :)

Bedankt allemaal!