Tiger dumpt m'n externe schijf

Waar ik zo bang voor was is dus gebeurd... na installatie van de nieuwe Tiger is m'n externe 200 gig (LaCie) niet meer te koppelen. Ik citeer schijfhulpprogramma "Ongeldige zusterkoppelinge Volumecontrole mislukt. Fout: De onderliggende taak rapporteerde een fout bij het verlaten".

HELP!!! hier staat dus m’n backup op van ‘oude’ 10.3.8 situatie.

Na de installatie ging Tiger dit externe volume indexeren, een klusje wat een paar uur ging duren. Dit zal dan ergens (tijdens mijn nachtrust) mis zijn gegaan. Fuck… altijd gebeuren dit soort dingen bij nieuwe systeeminstallaties.

Bestaat er nog een ouderwets mount-programmatje o.i.d. wat me uit de brand kan helpen?

Hoe heb je hem op de schijf gebackupped? in een mapje of als besturingssysteem? indien het laatste zou ik even opstarten vanaf die hd (alt-toets boot) indien het eerste zou ik gewoon weer 10.3 op je interne disk zetten, dan alles overgooien en tiger eroverheen laten gaan zonder clean install... Iets anders kan ik me ook niet bedenken, succes! -jappr

Dit zou eigenlijk [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=44008&start=60]hier[/url] moeten geplaatst worden. Is dat nu zo moeilijk?? Blijkbaar doen de moderators er niets meer aan. Ik ga het gras maaien daag.