tiger install....... printer-instellingen weg

Ik heb Tiger als schone instal uitgevoerd. en wat zie ik tot mijn verbazing?? De epson 950 die gedeeld wordt door een andere mac in het netwerk is wel zichtbaar, maar ik zie geen printerinstellingen meer zoals papierkeuze formaat en aantal dpi om te printen. Ik heb netjes bij "systeemvoorkeuren/afdrukken en faxen" de printer toegevoegd. Maar geen mogelijkheid gevonden om de printerinstellingen aan te passen. Kent iemand dit probleem??

Hèhè... ik moest even zoeken naar een bericht van mezelf van een paar dagen geleden en kon 'm moeizaam vinden. Maar Petje, er is de laatste tijd al meer over dit probleem geschreven. Ik hoop dat je in [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?p=571549#571549]'EPSON print alleen maar grijs'[/url] en aanverwante linkjes in mijn post je antwoord kunt vinden. Succes, Freek.

[quote:000da332ce="FreekMac"]Hèhè... ik moest even zoeken naar een bericht van mezelf van een paar dagen geleden en kon 'm moeizaam vinden. Maar Petje, er is de laatste tijd al meer over dit probleem geschreven. Ik hoop dat je in [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?p=571549#571549]'EPSON print alleen maar grijs'[/url] en aanverwante linkjes in mijn post je antwoord kunt vinden. Succes, Freek.[/quote:000da332ce]

Bedankt ik ga het meteen even proberen