Tiger ook voor de SE-K700i verkrijgbaar :)

Een goedenavond u allen!

ik ben gister en vandaag hier en daar wat bezig geweest om een nieuw thema te maken voor m’n SonyEricsson K700i. Dus, waarom zou ik die niet even delen met de rest? :slight_smile:

komt ie dan:

[img:1126066ee9]http://www.glance-design.nl/tijdelijk/tiger-k700-jaz86.jpg[/img:1126066ee9]
Download

inspiratie, tips en opmerkingen zijn natuurlijk welkom!

Jasper.

Bedankt jaZ!

leuke theme :slight_smile: ik heb hem er meteen opgezet.

Nu heeft me telefoon ook nog beetje een apple look :stuck_out_tongue:

Heel erg cool thema! Thanks!!!

Het ziet er een leuk theme uit. Alleen , als ik het wil downloaden blijkt het een .txt file tezijn ipv een .thm file. Ook als ik met Safari themes van bv. esato.com probeer te downloaden worden deze als .txt files weergegeven. Doe ik iets fout?

als het goed is moet je ctrl-klik >> "Download gekoppeld bestand" kiezen. Nu download je een .thm bestand die je kan versturen via bluetooth. Als alles goed loopt, slaat je mobiel hem automatisch op in de map themes en je kan kiezen of je hem direct wil gebruiken :)

de rest, bedankt voor de reacties! :slight_smile:

Ik heb de download met ctrl-klik gedaan maar dan nog krijg ik een .txt bestand. Als ik dit bestand via bluetooth verstuur wordt het in de map "overige" geplaatst ipv in de map "thema's".

das gek... kan je hem renamen naar .thm?

als hij hem als text opent moet je gewoon naar archief, bewaar als, dan het .txt weg halen, en als hij vraagt of je met .txt wilt opslaan moet je nee zeggen...simpel :P

Heb de extensie al proberen te veranderen naar .thm. maar ook dan wordt het bestand op de K700 in de map overige gezet. Heb ondertussen de download wel kunnen doen met Omniweb.

Ja!!! Cool

idd. eerst openen en opslaan als…

[url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?p=389596#389596]Deze[/url] vind ik ook erg tof en deze gebruik ik momenteel met een ander plaatje erin.

[img:9a4d42310e]http://users.telenet.be/ibox/k700/tigerpr.jpg[/img:9a4d42310e]