Tim Cook ziet potentie Metaverse en zou er zelfs in investeren

De metaverse is een digitale omgeving waarin je kunt vertoeven en bedrijven zijn er dol op. Nu reageert ook Tim Cook op de potentie daarvan.

Dit topic dient als reactie-hub voor bovenstaand artikel. Via dit topic kun je op het artikel reageren. Je reactie wordt ook automatisch onder het artikel op de website getoond.

Nietszeggende teksten van een nietszeggende man over vage ontwikkelingen. Laat nou eens wat zien Mr Cook, van die ongelofelijke innovaties waar je altijd op doelt. Jobs kon vaag zijn, want je wist dat hij altijd met iets grweldigs kwam. Cook komt behalve wat verplichte upgrades met helemaal niets. Zijn vage insinuaties hebben helemaal niks om het lijf.

Is China is het metaverse al dagelijkse kost. Daar kunnen ze al niet meer zonder.

Denk aan bv. WeChat.

Soms zijn dingen heel duidelijk :

Zoals het feit bijvoorbeeld dat Goderikus
niet bepaald een fan van Timothy is.

Nou hij heeft Apple groot gemaakt in letterlijke zin, maar wat kopen wij fans daar nou voor?
Het is gewoon een intens log en suf bedrijf geworden,
De iPhone SE2022 wordt als nieuwe iPhone gelanceerd met nog steeds die eeuwige home knop die al in 2018 als ouderwets gekwalificeerd werd (“Opinie: de iPhone-homeknop is vanaf morgen eindelijk verleden tijd”)
Wat ben je dan voor zeldzame traagpaap

iOS 15.4 Na 4 mnd. eindelijk ProMotion en Universal Control, zou meer dan een half jaar geleden uitkomen, voor een iPhone die in oktober al uit is gekomen.
3 mnd lang voortsukkelen met een Safari bug die iedereens Google gegevens gewoon oplepelt. Bij de grootste privacy voorvechter van de wereld (dat gewoon ligt te meuren naast z’n Bounty program)

enz. enz.

In GODSNAAM !! Apple ga niet met die sujetten in zee. Creëer dan zelf een alternatief. Alles rond Mark de Zuiger stinkt naar ondermijning van van samenlevingen en democratische principes in het algemeen. En dan mag ik alleen maar hopen dat Apple met een alternatief het wat dat betreft beter gaat doen. In elk geval heeft Apple op dat vlak minder de schijn tegen.